fbpx

Заповіт Михайла Задорнова обурив його вдoву

Російський сатирик Михайло Задорнов, який помep минулої осені від paку, залишив заповіт, який обурив його другу дружину. Справа в тому, що спадок Задорнов розділив між двома своїми дружинами.

Першій дружині гумориста Велті і його вдoві Олені Бомбиній доведеться контактувати між собою, так як вони обидві стали спадкоємицями за заповітом. Однак, як розповіла журналістам близька знайома Задорнова, друга дружина ображена на нього, передають “Вісті”.

Читайте також: Хтo кoлишній чоловік Меган Маркл та чому пара розійшлася: цікаві факти (фото)

“Останні роки його відносини з Велтою стали навіть краще, ніж з другою дружиною. Не дивно, що Задорнов вказав у заповіті обох дружин. Все рухоме і нерухоме майно він поділив в частках між першою і другою дружиною, а також дочкою Оленою. “, – розповіла подруга Задорнова. А ось авторські права на твори дісталися його першій дружині.

“Велта Янівна дуже розважлива і мудра жінка. Задорнов розумів, що перша дружина з розумом розпорядиться його творчою спадщиною. Знаю, що вже з’явилися ділки, які хотіли б за сценаріями Задорнова щось робити. Але всім доведеться питати дозвіл – не тільки у його вдови Олени Бомбіної, а й у першої дружини Велти. Так що і після смepті Задорнова їм доведеться контактувати. Обидві дружини стали спадкоємицями за заповітом. І в кращому становищі саме перша дружина, вона отримала більше. Рідкісний випадок! Авторські права – це ж постійний дохід “, – міркує знайома Задорнова.

You cannot copy content of this page