fbpx

Зараз дружина вже четвертий місяць як сидить у декретній відпустці з нашим малюком, однак у мене вже все, сили закінчуються. Вона не може справитись з елементарною жіночою роботою. Вічно сонна і виморена. Вирішив відправити її на роботу, а сам залишитися вдома, щоб виховувати нашого малюка.

Я живу з дружиною вже більше семи років. Зараз ми виховуємо з нею одну дитину, але я ніколи навіть уявити не міг, що її лінь буде мене так виводити мене з себе. Зараз дружина вже четвертий місяць як сидить у декретній відпустці з нашим малюком, однак у мене вже все, сили закінчуються. Вирішив відправити її на роботу, а сам залишитися вдома, щоб виховувати нашого малюка.

Моя дружина раніше була дуже активною жінкою, вона завжди прагнула до підкорення нових висот. Я завжди цінував її амбітність і бажання отримати більше ніж маєш, однак останнім часом вона змінилася Мене завжди найбільше в людях дратували два якості – це лінь і безвідповідальність. А проблема в тому, що саме такою і стала зараз, моя дружина: вічно сонною і безініціативною.

Мене тішить і те, що якщо я буду сидіти з дитиною вдома, то на моїй роботі це ніяк не відіб’ється. Я можу спокійно і без жодних проблем перейти на віддаленну форму праці, в той час, коли моя дружина після виходу в декрет повністю припинила працювати. Я зрозумів би якщо у неї було б якесь хобі, проте вона вважає, що якщо вона стала мамою, то все смачно готувати, прибирати в домі і заробляти гроші не її справа. Іду – дитина в неї на руках і вона однією кашку йому помішеє. Приходжу, а вона спить з ним і ще й мене вночі просить до малого вставати, бо їй це не просто.

Коли я поділився цією думкою з нашими знайомими, то вони порадили мені, дати дружині час для того, щоб вона могла прийти в себе і звикнутись зі своїм новим статусом. Однак дитині ж уже чотири місяці, про що мова узагалі?

Моя мама каже, що я дуже упереджено ставлюся до дружини. Каже, що невістка у неї прекрасна і своїми словами я її дуже і дуже ображаю.

Ображаю? Чим? Я лиш кажу те, що бачу.

Сьогодні повідомив дружині, що вона виходить на роботу, а я залишаюсь вдома з дитиною. Я доведу, що все це лиш відмовки, а вона лиш у соцмережах сиділа цілий день.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page