fbpx

Зараз ми з братом дорослі і завдяки освіті яку отримали завдяки мамі, успішні люди. Щомісяця, надсилаємо мамі гроші для того, щоб вона могла насолоджуватися життям. Хіба ж знали ми чим наша допомога для мами обернеться

Мама залишилась вдовою у 27. Ми з братом були геть маленькі, мама – сирота, як4 вона нас на ноги поставила я ніколи не задумувалась, аж поки сама не виросла і не завела родину.

У нас було все. Як я розумію, мама ночами не спала шиючи і перешиваючи одяг замовниць, але намагалася все зробити для нас. Лиш коли я була у десятому класі і знайшла підробіток роздаючи листівки, ми з братом нарешті змогли придбати мамі нове пальто і викинути її старе.

Зараз ми з братом дорослі і завдяки освіті яку отримали завдяки мамі, успішні люди. Щомісяця, надсилаємо мамі гроші для того, щоб вона могла насолоджуватися життям. Купуємо їй квитки до санаторіїв. кілька разів відправляли на пляжі Туреччини і Єгипту. Наша мама красунею була і до того, а зараз так просто розквітла.

Не знаю хто коли і як їй порадив ту жінку, але почала мама моя ходити до якоїсь там пані на сеанси ворожби. Після першого ж сеансу мама змінилась і уже за пів року ми з братом її ледь упізнаємо.

Не знаю, що та жінка їй говорить, але мама вірить кожному її слову. А зараз, так узагалі і не засне не поговоривши з нею.

— Лілічко, – телефонує мені вночі, – ти тільки не переймайся Тамара Сергіївна вже все зробила, але твоя подруга блондинка таке дуже недобрі речі тобі з родиною робила. Ми щойно завершили, а ти з самго ранку слідкуй, хто до тебе перший зателефонує, ото він винен і був, але то блондинка. знаєш про кого кажу?

І такі “відкриття” ледь не щоденно. Я вже просто не знаю, що робити. За цей час усі сили чорні на нас наступали, а мама своїм гаманцем і з Тамарою Сергіївною їх відводили. Та ж історія і з братом. А не дай Боже занедужає хто в родині? Мама прилітає з якимось віничками свічечками підпалює ходить з тим по хаті і слова їй не скажи:

— Бачиш, -каже таємничо, – Бачиш, що зроблено?

Я вже з братом з ніг збилась. Уже просто сил немає усе те слухати і терпіти. Бачимо, що рідній людині поміч потрібна, а як допомогти розуму не докладемо.

Лілія Р.

17,10,2022

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page