fbpx

Зателефонувала до своєї невісточки, аби запитати, що саме подарувати онуку на день народження. Я й сама знаю що подарую, але просто з чемності вирішила. Ох і наслухалась я, ох і наслухалась

Невістка для свого сина замовила від мене в подарунок – конверт з грошима! У червні моєму внуку виповниться п’ять років. Я звичайно сама знаю, що купити дитині, але все ж вирішила запитати невістку, що подарувати хлопчикові? Невістка у мене панянка не боязкого десятка, сказала:

— Гроші даруйте!

Їй тільки гроші мої потрібні. Я сказала, що гроші для дитини – це не подарунок. Всі ми були дітьми і пам’ятаємо як чекали саме подарунків на свята – зокрема, іграшок. Але невістка продовжила гнути свою лінію і заявила, що це вона потребує грошей. Тоді вже й я не промовчала, пожартувала:

— Ну, на наступний твій день народження я зроблю тобі невеличкий фінансовий презент.

Так вона ще й образилася. Я щедрої душі людина – самотня, забезпечена і працюю на високій посаді. Весь свій заробіток я витрачаю на свої потреби: на дорогий одяг, на відпочинок за кордоном. Ну, а що, хіба я, все життя працюючи, не заслужила?

У сина з дружиною звичайно ж достаток скромніше. Невістка з декрету ні ногою, так би мовити, хоча малому геть скоро в школу йти. Міняти свій статус мами-домогосподарки вона навіть не збирається – прикриваючись тим, що коли онук піде в школу то потрібно буде бігати його опівдні забирати, уроки робити з ним.

Що й казати, якщо невістка не пішла працювати у не прості для них часи, коли мій син втратив місце у великій компанії. І поки він шукав нову роботу в їхній родині були серйозні фінансові труднощі. Я допомагала їм звичайно кругленькими сумами, а невістці, це тільки на руку.

Але я в їхні стосунки не лізу, нехай самі розбираються. Я лише хочу зробити онукові незабутній подарунок – робота трансформера, про який він давно мріє. Цю іграшку можна замовити тільки в інтернеті. З одного боку я невістку розумію – вони в боргах як у шовках зараз, але вибачте мене, не можна ж обділяти малюка радістю через негаразди батьків.

Вирішено, купую омріяну онукам іграшку і будь що буде!

Передрук без гіперпосилання на – intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page