fbpx

Здавалося, що в нашому житті все було як у кіно, аж надто гарно все складалося, я навіть уявити не міг, що все може обернутись проти мене

Ми з Ольгою познайомилися в кінці 2015 року, наші стосунки розвивалися дуже стрімко. Ми познайомилися в соціальних мережах, я відразу закохався в неї по фотографії, ми постійно спілкувалися протягом довгого часу, а потім все-таки вирішили зустрітися.

Я дізнався про неї більше. Вона була розлучена, пішла від чоловіка, бо був невірний. Вона дуже переживала через розлучення.

Сергій залишив Ольгу без нічого, відібрав у неї квартиру подаровану батьками, та ще й залишив несплачені кредити. А їй доводилося оплачувати борги і працювати при цьому на трьох роботах.

У нас почалися постійні зустрічі, я водив її по кафе і кіно. Я у неї дуже сильно закохався і був просто на сьомому небі від щастя. Через рік ми вже почали жити разом, на нашій орендованій квартирі.

Я зробив їй пропозицію, але гучного весілля вона більше не хотіла, запропонувала просто розписатися.

Через пів року вона повідомила мені радісну звістку, це була довгоочікувана дитина. Я весь цей час дуже багато працював, щоб тягнути всі кредити, також заробляти нам на власну квартиру. Через 9 місяців у нас народилася донечка.

Минуло ще кілька років, я дуже багато працював, і все ще не міг розплатитися з кредитами. І ось кілька місяців тому я почав помічати, що дружина стала якась дивна. Вона стала замикатися в собі, постійно сиділа в телефоні, а як тільки я намагався дізнатися, що вона там робить, починався якийсь спектакль і вона говорила, що я їй не довіряю.

Ось кілька днів тому я почав розпитувати у неї що трапилося, чому вона так дивно поводиться. На що вона відповіла, що просто мене розлюбила. Що вона заплуталася в собі і їй потрібно просто зрозуміти, що робити далі.

Я зібрав всі свої речі і поїхав жити до батьків, а вона стала жити на орендованій квартирі з нашою донькою. Цю квартиру я оплатив ще на рік, так що їй не довелося більше витрачати грошей на оренду.

Я досі не можу повірити, як вона могла себе так повести. Я дуже люблю її і дочку і хочу їх повернути. Але вона мені каже, що хоче подати на розлучення.

Вчора мені написав якийсь чоловік в соціальній мережі. І тільки після цього я зрозумів, чому моя дружина вела себе так дивно. Він розповів мені, що у неї вже півроку тому розпочалися стосунки. Причому цей чоловік живе в іншому місті, зовсім не збирається приїжджати до неї.

Вона їздила до нього кілька разів, коли мені говорила, що їде до батьків. Тепер я зрозумів, чому все так склалося.

Але я все ще не залишаю спроб повернути свою сім’ю. Заради неї я втратив усіх своїх друзів і знайомих, тому що вона постійно хотіла, щоб я весь вільний час проводив з нею.

Я залишився зовсім один.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page