fbpx

Жили ми з чоловіком добре: стабільно спокійно. Я і чоловік у всьому ладнали, у нас ніколи не виникало суперечок на побутовому грунті. Як мені здавалося, у нас були практично ідеальні відносини. Але три дні тому, коли я з роботи прийшла додому, то виявила відсутність речей мого чоловіка і записку, що він йде від мене. І більше ніяких пояснень. Я почала діти

Мені зараз здається, що моє життя просто закінчено. Три роки тому я вийшла заміж по любові. До весілля ми зустрічалися майже рік, і рішення одружитися було взаємним. Мої батьки поїхали жити в село – доглядати за старенькою бабусею, а ми оселилися в їхній квартирі. Для мене було дійсно важливо, що ми живемо окремо. Я вважаю, що молодята не повинні мешкати під одним дахом з батьками.

Жили ми з чоловіком добре: стабільно спокійно. Я і чоловік у всьому ладнали, у нас ніколи не виникало суперечок на побутовому грунті. Як мені здавалося, у нас були практично ідеальні відносини. Але три дні тому, коли я з роботи прийшла додому, то виявила відсутність речей мого чоловіка і записку, що він йде від мене. І більше ніяких пояснень. Я була геть розгублена. Години дві я просто сиділа з запискою в руках і нічого не розуміла. Потім все-таки зважилася зателефонувати і поговорити з ним. Він не взяв трубку. На наступний день мій чоловік теж не відповідав на дзвінки. І досі мені незрозуміла причина його рішення.

Ну, якщо він знайшов собі іншу, можна було б просто сказати. А залишати мене ось так, це просто нечесно! Як він міг так зі мною вчинити? В чому я винна?

Через день після того, як пішов чоловік, коли я вранці прийшла на роботу, мені повідомили, що я потрапила під скорочення. Я працювала менеджером по закупкам у великій торговельній фірмі. Мені дуже подобалася моя робота і справлялася я з нею добре. Пропрацювала я так чотири роки. І тепер я стала їм не потрібна. Мене настійно попросили написати заяву в той же день.

Прекрасний результат: мені 26 років, і я нікому не потрібна. Ні роботи, ні чоловіка. Останньою краплею, що переповнила чашу мого терпіння, став дзвінок мами, яка сказала, що вони повертаються жити в місто. Було вирішено бабусю забрати з собою і тому мені потрібно з’їхати з квартири. Я навіть не встигла нічого розповісти ні про чоловіка, ні про роботу. Хоча після таких новин і ділиться нічим не хотілося.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page