fbpx

Зізнатися, що я його дружина? Сказати, дивлячись в очі, що він не вільний, що їй слід відстати від нього раз і назавжди? Та ще пояснити, що не варто зв’язуватися зі мною? Іншими словами, розписатися в своєму безсиллі просто як жінка!

Я запустила гострі нігтики в неслухняні кучерики, додаючи краплинку творчості в зачіску. Трохи подумавши, я також розворушила колоду і перемішала карти, а потім, помовчавши, витягла одну з середини. Карта дня. Давно я перестала витягати карту на день, також як і гадати самій собі.

Це дивний парадокс, до якого приходять всі в моїй професії, тому що в будь-якому заданому питанні вже є відповідь.

Диявол. Оце так витягла, що ж, дуже цікаво! День не обіцяв нічого незвичайного – я звірилась з записом – у мене записано чотири клієнтки на сеанс, а вечір я збиралася провести вдома за домашніми справами, що накопичилися.

Я байдуже включила скайп.

Минули ті часи, коли я запрошувала клієнток додому, захоплено розклавши на красивій скатертині з китайськими ієрогліфами гірський кришталь, десяток свічок, маятник, ароматичні палички і інші магічні предмети. Набагато ефективніша консультація через інтернет.

– Добрий день, Олено! – тепло привітала я нову клієнтку, що прийшла до мене за рекомендацією, – Яке у нас питання?

– Стосунки, – несміливо посміхнулася вона, – познайомилася з чоловіком, ось, хочу дізнатися, чи є у нас майбутнє. Ви не подумайте нічого поганого, але він одружений…

Скільки разів я слухала подібні виправдання! Добра третина звернень – це пасії одружених чоловіків, які мріють зайняти місце його благовірної. Скільки ж можна пояснювати, що я не суддя, і моя думка не має ніякого значення. Під час сеансу у мене його просто немає – я повністю абстрагуюся від ситуації. Я не даю порад і побажань від себе, я не говорю, не повчаю – я всього лише провідник того, про що згодні розповісти карти. А вже хто стоїть за ними – окрема тема для розмови. Хочете пораду від карт – легко! Від мене – абсолютно ні, це неетично і неправильно.

Я терпляче повторила Олені, що їй не потрібно боятися мого осуду.

– Як я вже говорила, мені знадобиться фотографія вашого чоловіка, бажано свіжа, на якій добре видно очі. І ім’я. Ваша не потрібна, я бачу Вас прямо зараз, – ввічливо пояснювала я.

– Так-так, зараз! Скинула! – поспішила Олена.

Не очікуючи нічого зайвого, я відкрила фото свого чоловіка. Перша думка була про те, що це безглуздий розіграш. Ґрунтовний такий, із завчасним переказом грошей. Я підняла здивовані очі на Олену, яка спокійно продовжувала розповідати, і по наївно зосередженому виразу її обличчя зрозуміла, що це правда.

– Він зовсім недавно прийшов до нас працювати (дійсно, чоловік недавно поміняв роботу). Я, як тільки його побачила, відразу зрозуміла: пробігла іскра! Стильний такий, вихований, розумний, цікавий (звичайно! іншого б я не вибрала!). Мені здається, ми ідеально один одному підходимо(сильно сумніваюся!).

Я розгублено і абсолютно машинально тасувала колоду. Що накажете робити?! Ну вже точно не розклад! Чи… розклад? Я ж професіонал. Провідник. Я ж відсторонена і об’єктивна… Так, але все на світі має свої межі!

– І … Було у вас … вже що-небудь? – ледве видавила я з себе абсолютно непрофесійне питання.

– І так і ні! Тобто нічого не було, але мені здається, що якби я тільки натякнула, що згодна, і все одразу було б, – вона самовдоволено усміхнулася, але тут же на її обличчі відбилося сумнів, – але я хотіла б бути впевнена, тому і звернулася.

– Прошу вибачення! Хтось дзвонить у двері! Я скоро передзвоню, – вибачилася я, і відключила скайп.

Сьогодні я просто рекордсмен по проф порушеннях!

Але мені було необхідно поговорити з колодою. Що я там говорила, що не гадаємо ми самі собі?

Я стиснула в руках колоду: скажи, що мені робити? Повернути гроші без пояснення причин? Хороший хід, і я маю на нього право. Я поступаю чесно! Досить сказати, що у мене щось термінове трапилося, що карта не пішла, що не змогла налаштуватися. Так буває у всіх. Але все одно – знижує мій професійний авторитет.

Зізнатися, що я його дружина? Сказати, дивлячись в очі, що він не вільний, що їй слід відстати від нього раз і назавжди? Та ще пояснити, що не варто зв’язуватися зі мною? Іншими словами, розписатися в своєму безсиллі просто як жінка!

Влаштувати чоловікові ввечері допит? Хто така і чому прийшла до мене? Соромно і не гідно.

Зробити чесний розклад? Чи зможу я? Зізнаюся, однією з поширених причин, чому ми не дивимося в майбутнє своє і близьких, є те, що чим більше ти залучений в ситуацію, тим важче її розгледіти правильно. Це можуть тільки професіонали. До яких я себе відношу.

Закривши очі, я витягла карту.

Справедливість. Добре! Хай буде так.

Я натиснула на виклик в скайпі. Прийнявши рішення, я заспокоїлася і відсторонилася. Вдивилася уважніше в обличчя Олени, закривши очі, представила свого чоловіка (фото мені для цього не потрібне було), повністю зосередилася і налаштувалася.

Розклад ліг слухняним віялом. Свідомість відкрилася, працюючи на інших, неземних частотах, і інформація звично полилася щільним ласкавим потоком.

Слухай, Олено, я розповім тобі все, як є (можна на ти?). Так, ти йому подобаєшся. Ти – та жінка, яка могла б привабити його і своєю зовнішністю, і красою. Йому приємно з тобою розмовляти. Сумісність у вас поки не дуже – але це і зрозуміло, занадто мало ви ще знаєте один одного. А майбутнє ваше зовсім невизначене – занадто багато в розкладі фігурних карт. Але все одно читається.

Ви могли б проводити все більше часу разом. Вивчаючи, прив’язуючись. Вдивляючись один в одного. Закохуючись. А тепер я скажу тобі, Олен, те, що говорю всім своїм клієнтам: майбутнє багатоваріантне. Розклад – всього лише найімовірніший на даний момент варіант розвитку подій. І цей варіант – не збудеться,
тому що твоя карта дня – перевернуте Колесо Фортуни. А розклад розбивається ось об цей аркан – я, не дивлячись, витягла з колоди Королеву жезлів.

Приємно познайомитися, це я. Та, що зустріла його раніше. Королева жезлів, що зуміла викрасти його серце. Подарувати йому двох прекрасних дітей. Та, хто щовечора зустрічає його з роботи, сміється разом з ним, засинає на його плечі.

Іноді ми сваримося, іноді просто діймаємо один одного. На багато речей ми дивимося по-різному, і часто на виборах наші голоси розділяються. Ми сперечаємося до хрипоти, і є багато тем, в яких ми ніколи не прийдемо до єдиної думки. У маленькі тріщинки наших сварок можна вклинитися. Як і в будь-які інші тріщинки довгих стосунків чоловіка й жінки. І іноді – успішно.

Хочеш спробувати? Я дивилася на неї без ворожості, без страху і без цікавості. Таким же тоном і з такою ж інтонацією я завжди питаю в кінці сеансу: “Залишилися питання?”

Вона подивилася на мене широко розкритими очима, кілька разів відкрила і закрила рот, і, не прощаючись, не ввічливо відключилася.

Я знизала плечима і пішла готувати вечерю.

Скоро повернеться чоловік!

Розповідь взята з інтернету.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page