fbpx

Змінився порядок виплат субсидій та пільг. Що нового?

Українці, пільги та субсидії, яким не можуть виплатити місцеві органи соціального захисту, отримають свої гроші через державний Ощадбанк. Така схема працюватиме навіть тоді, коли в отримувача відкрито рахунок в іншому банку.

Як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму зверненні 8 березня, виплати через “Ощадбанк” здійснюватиме безпосередньо Міністерство соціальної політики.

Далі пряма мова:

“У разі, якщо місцеві органи соцзахисту не зможуть виконувати свої функції, всі виплати будуть здійснені безпосередньо Міністерством соціальної політики через Ощадбанк, навіть якщо в одержувачів відкриті рахунки в інших банках”.

Крім того, Кабінетом міністрів було ухвалено рішення про допомогу малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям та дітям із тяжкими недугами. Одержувачам не доведеться звертатися до органів соцзахисту за продовженням виплат – це станеться дистанційно та автоматично.

Як повідомив OBOZREVATEL, також українцям дозволили оформляти переадресацію пенсій онлайн. У країні, незважаючи на військовий стан, вчасно розпочалася видача пенсій та інших соціальних виплат.

You cannot copy content of this page