fbpx

Зрештою, я не витримала і просто після одного такого випадку просто розплакалась. Чоловік дуже здивувався почувши причину моїх сліз. Сказав, що такого, чесно кажучи і не чув. Поглянувши на мене заявив, що я красуня і щоб ні про що не хвилювалась. А потім зробив таке, після чого я ще раз впевнилась в тому, що колись там у молодості зробила єдиний правильний вибір у житті

Молодший син з’явився, коли мені виповнилося 38 років. Нас із ним виписали додому. Вдома ми з чоловіком відсвяткували цю радісну подію. Згодом, ми вирушили до паспортного столу дитини прописувати.

Наша паспортистка, з якою ми були давно знайомі, була у відпустці. На її місці сиділа молода дівчина. Чоловік повідомив їй навіщо ми прийшли. Вона оцінила його поглядом, потім мене і запитала мене:

– А ви хто така? Бабуся чи що?

Я дар мови втратила, навіть не зорієнтувалась, що маю говорити на такі слова. Чоловік засміявся і повідомив паспортистці, що я його дружина, мама нашої дитини і почав заповнювати різні бланки. Паспортистка мовчки дивилася на мене. Чоловік заповнив бланки, я розписалася, де треба, і ми пішли.

Мій настрій був зіпсований надовго. Років у двадцять із невеликим, я теж часто помилялася і, не подумавши, називала вікових мам та татусів бабусями та дідусями. Очевидно, настав час розплачуватись за помилки молодості.

Я прийшла додому і подивилася на дзеркало. Довелося дивитися на себе об’єктивно. У дзеркалі відбивалася не молода красуня, яку хотілося б побачити, а жінка близько 40 років, яка втомилася і стала огряднішою після появи дитини.

Але це був лиш початок. Коли ми з чоловіком десь гуляли з дитиною у нього завжди запитували де мама дитині. От якось ця тема спливала постійно, де б ми не були. Підем до сімейного і маля в черзі хникає. У мене питають де мама. Купуємо взуття з чоловіком, мені кажуть” бабуся відійдіть у татка швидше вийде взути малюка”.

Зрештою, я не витримала і просто після одного такого випадку просто розплакалась. Чоловік дуже здивувався почувши причину моїх сліз. Сказав, що такого, чесно кажучи і не чув. Поглянувши на мене заявив, що я красуня і щоб ні про що не хвилювалась. А потім зробив таке, після чого я ще раз впевнилась в тому, що колись там у молодості зробила єдиний правильний вибір у житті.

Мій чоловік почав відрощувати собі борідку. У нього благородна сивина на скронях і з’явилась така ж у бороді. Дивно, але після цього коли ми вдвох у нього не запитують де мама дитинки.

А я стала спокійніше. Все ж підтримка коханої людини має дуже велике значення.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page