fbpx

Зять часто їздив у відрядження, затримувався. Але і зарплата відповідала його роботі. Дочка жила добре і могла не обмежувати себе ні в чому. Її робота була радше хобі, ніж способом заробітку. Тим не менше моя дочка любила поскаржитися на життя. Як не прийду в гості, вічно ниє, що чоловік мало приділяє їй часу, що його ніколи не буває вдома. Скаржилася, що чоловік втомлюється і не хоче розважатися з нею або ходити кудись. А одного разу я дізналась, що зять усього того не витримав

Кілька років тому моя дочка вийшла заміж. Не можу сказати, що мій зять ідеальний, але, як чоловік він не поганий. У нього немає поганих звичок, завжди все для сім’ї, непогано заробляє. Якщо порівнювати з колишніми її кавалерами – він найкраща пара для моєї дочки. Ось тільки вона у мене дуже вимоглива. Звикла, що все повинно бути так, як їй хочеться. Хоча іноді вона вимагає неможливого. Так було і з зятем.

Справа в тому, що її чоловік багато працював. Він керівник однієї приватної фірми. Часто їздив у відрядження, затримувався. Але і зарплата відповідала його роботі. Дочка жила добре і могла не обмежувати себе ні в чому. Її робота була радше хобі, ніж способом заробітку.

Тим не менше моя дочка любила поскаржитися на життя. Як не прийду в гості, вічно ниє, що чоловік мало приділяє їй часу, що його ніколи не буває вдома. Скаржилася, що чоловік втомлюється і не хоче розважатися з нею або ходити кудись. Я ніколи не підтримувала її в цьому питанні. Скільки разів я говорила, щоб вона не чіплялася до чоловіка і не читала нотацій! Але хто мене слухав? Дочка любила розіграти сцену і зробити з себе вічно ображену. Скаржилася своїм подружкам на неувагу чоловіка. Вона не могла ніяк зрозуміти, що сімейне життя дуже відрізняється від холостяцького. Що тепер, все по-іншому і розваги повинні відійти на другий план. Тим більше що чоловік їй дістався цілком гідний і скаржитися на нього не варто.

Дочка моїх поглядів не розділяла. Вона продовжувала «діставати» свого чоловіка.

Зрештою, вічні нотації і невдоволення з боку дочки були почуті і зрозумілі. Мій зять взяв і звільнився з роботи. Він зробив це лише на зло своїй дружині. Для того щоб вона побачила і зрозуміла, що він робив для неї.

Вирішив показати, яким буде життя дружини, якщо він не буде пропадати цілодобово на роботі. Зять хотів, щоб донька почала цінувати те, що він давав їй. І вона, звичайно ж, відразу побачила різницю. Тепер, моя дочка не скаржилася на відсутність чоловіка! Її увага акцентована на брак грошей. Адже дійсно, вона жила за рахунок зятя, а тепер, він сидить удома. Грошей катастрофічно не вистачає, багато різних негараздів почалось. Як з усім цим справлятися і звідки чекати допомоги моя дівчинка не знає.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page