fbpx

10 безкоштовних трюків, щоб вії виглядали пишними та довгими

Пишні і довгі вії – це не тільки ефектна прикраса будь-якої жінки, але і потужний інструмент звaби. Ми поділимося з тобою трюками, завдяки яким мрія про шикарні вії перетвориться в реальність. І доведе, що для додання об’єму зовсім не обов’язково приклеювати штучні вії, пише Мамины Шпаргалки.

Як додати об’єму віям

Хочеш домогтися об’єму, як у Одрі Хепберн? Нанеси 1-й шар туші, розчеши вії щіточкою і дай косметиці просохнути. Злегка припудри вії: цей трюк додасть об’єму і дозволить туші триматися довше. Тепер можеш наносити 2-й шар туші.

Ще одна хитрість: професійні візажисти починають з макіяжу нижніх вій, а потім вже переходять до верхніх. Кажуть, так зручніше. Але власницям маленьких очей все-таки старатися з нижніми віями годі було, як і з підведенням нижніх повік.

Щоб в тюбику з тушшю не утворювалися грудочки, попередньо помісти його в склянку з теплою водою – так консистенція стане більш однорідною.

Рухи також мають значення! Чим ретельніше ти розподілиш туш по віях, тим виразнішими будуть очі. Але не нанось занадто багато туші за один раз – так вії злипнуться.

Зверни увагу на щіточку туші. Останнім часом все більшої популярності набирають гумові щіточки: вони дозволяють туші рівномірніше покривати вії.

Додати віям спoкуcливого вигину допоможуть щипці для завивки. Фахівці рекомендують вдатися до хитрощів: використовуй щипці вже після нанесення 1-го шару туші. А потім нафарбуй вії ще раз.

Стрілки візуально подовжують вії і роблять погляд жіночним.

А ось щоб зусилля, витрачені на створення стрілок не були змарновані, спробуй зробити ось так.

Загуслу туш можна розбавити міцелярної водою або… звичайним фізрозчином, який продається в аптеці.

Ефективний прийом: спочатку нанеси подовжуючу туш, дочекайся її повного висихання, а потім крій вії об’ємною.

Читайте також: 12 крутих речей, які ви можете абсолютно безкоштовно отримати через інтернет

Ти можеш прискорити ріст вій, і тоді будь-яка туш ляже без проблем. Залишайся завжди на висоті з нашими лайфхаками і не забувай ділитися ними з друзями!

You cannot copy content of this page