fbpx

10 важливих речей у вашому житті, про які навіть родичам розповідати не варто

Деяку інформацію про себе краще замовчувати. Навіть близьким родичам не варто знати про ваші наміри, якщо вони не можуть вплинути на позитивне рішення поставленого завдання.

Що потрібно зберігати в секреті:

Зарплата – не потрібно озвучувати суми ваших доходів! Це табу! Не варто давати вашим родичам привід і можливість планувати ваш бюджет і розподіляти доходи.

Борги – не варто розподіляти на своїх родичів і знайомих відповідальність за зроблені борги. Засуджувати будуть більш ніж достатньо, а ось помічники навряд чи з’являться.

Витрати – ви і тільки можете розпоряджатися своїми доходами. Не обов’язково розповідати родичам про те, що по неділях ви п’єте французьке шампанське, особливо, якщо отримуєте мінімальну зарплату.

Проблеми не хвилюють ваших родичів точно так же, як шерифа не хвилюють проблеми індіанців. Згадайте про це, перш ніж поділитися з ними інформацією.

Залежності – хто з нас без гріха? Ваші звички або залежності відносяться до розряду особистих проблем. Родичі можуть надмірно емоційно поставитися до ваших шкідливих пристрастей.

Перспективи – намічається різкий зліт по кар’єрних сходах? Дуже добре! тільки це поки секрет! Направте красномовство в потрібне русло. Ось отримаєте призначення – тоді і порадуєте близьких.

Плани на покупку – ми то з вами знаємо, що водний мотоцикл прекрасно може зберігатися на балконі 17 поверху. Але родичі почнуть прикопуватись: навіщо мовляв він тобі, якщо у нас річки немає, а до моря 2 000 км.

Плани на відпочинок – думати про відпочинок і розповідати про це своєму оточенню – речі різні. До того ж, навряд чи у вас вийде розповісти про свої плани всім, а виїхати – одному.

Плани на роботу – немає нічого поганого в тому, щоб змінити нудну роботу на перспективний стартап. Але ось ваші думаючі про стабільність родичі, легко посіють насіння невпевненості.

Плани на майбутнє – глобальна мета, як і грандіозні плани, повинні жити виключно всередині вас. Ідіть до них наполегливо, намагаючись не витрачати час на розповіді про свої наміри.

Поділіться цією статтею з друзями – особливо з тими, у кого багато родичів!

You cannot copy content of this page