fbpx

Що там у найкрасивіших: Дрю Беррімор

Ця білявка була приречена на акторську кар’єру – з династії акторів Берріморів, хресні Софі Лорен та Стівен Спілберг, але… Але богемна обстановка привела до того, що вже в 12 років Дрю лікувалася від залежності. В 15 у неї був період дитинства, коли вона купувала собі м’які іграшки, дитячі піжами з принтом зебри і ходила в зоопарк. В цьому ж віці вона подала на матір до суду, оскільки та почала продавати її дитячі речі, оскільки дівчина вже була популярна та знаменита. Суд вона виграла. Досі вона не пробачила матері і бачиться з нею вкрай рідко.

Дрю почала зніматися в 11 місяців в рекламі собачого корму, а в 7 років у неї вже була світова слава завдяки фільму «Прибулець» Спілберга. Сталося це завдяки матері, яка брала на проби маленьку доньку, але ролі діставалися не мамі, а малечі. Мати не дуже переживала, а жила на доньчині гроші, ні в чому собі не відмовляючи і мало звертаючи на дитину уваги.

Таке виховання спричинило ранню залежність Дрю і її капризний характер, тому до 15 років вона мала лише світову славу акторки, а потім їй почали відмовляти в ролях через її витівки. Проте, далі вона полікувалася та переосмислила свої пріоритети і вже на 24 роки була найвисокооплачуванішою акторкою Голівуду, отримуючи гонорари в 7 млн дол. Вона започаткувала свою кінокомпанію і випустила в світ франшизу «Ангели Чарлі», в якій і знялась сама. Її акторська і продюсерська кар’єра тільки набирають обертів і вона радує нас багатоплановими і цікавими ролями.

Дрю була тричі заміжня, вперше в 19 років, але жоден шлюб не тривав довго. В третьому шлюбі на світ з’явилися дві дівчинки, тоді акторці було 37 років. Дрю каже, що обожнює своїх дочок і зробить все аби вони не повторили її долю.

Щодо своїх планів на особисте життя, то 47-річна акторка каже: «Ніколи. Ніколи-ніколи-ніколи. Я більше ніколи не вийду заміж! І я також вважаю, що люди не повинні вимовляти слово “ніколи”, але я ніколи, з великої літери, НІКОЛИ, НІКОЛИ не вийду заміж”.

You cannot copy content of this page