fbpx

12 ідеальних жіночих стрижок, які точно зроблять з вас красуню

Довго відрощувати волосся до потрібної довжини, а потім піти і дуже коротко підстригтися, щоб знову хотіти довге волосся, – замкнуте коло, в яке хоча б раз в житті потрапляла кожна жінка, пише Копилка.

І поки багато хто вважає, що тільки довге волосся виглядає жіночно, ці красуні і їхні талановиті перукарі доводять, що короткі стрижки доречні в будь-якому віці. Ми повністю на їхньому боці.

20+ років

20 років – ідеальний вік для експериментів із зачісками і пошуків свого стилю. Асиметричність, незвичайний колір волосся, зухвало виголені скроні або екстрeмально короткі зачіски в ельфійському стилі – для молодих дівчат вибір нічим не обмежений.

30+ років

Стрижки для 30-річних повинні бути максимально простими у догляді і укладанні. У цьому віці краще відмовитися від зухвалих кольорів. Хлоп’ячі короткі стрижки підійдуть жінкам з правильними і тонкими рисами обличчя, а довге і пряме волосся – власницям густих і доглянутих шевелюр. Стилісти радять змінювати зачіску поступово, а імідж – не надто кардинально.

Читайте також: 30 ідей стрижок для тонкого та капризного волосся, які нададуть об’єму та позбавлять клопотів

40+ років

Після 40 років жінки намагаються виглядати молодше свого віку, і стрижка має вирішальне значення. Вибирайте зачіски, які вимагають мінімальної укладки – складні витвори на голові можуть додати кілька років. Уникайте строгих прямих ліній. Найкраще виглядають зачіски з легким нальотом недбалості, які додають об’єму.

50+ років

50-річним жінкам стилісти рекомендують відмовитися від гладких укладок, дуже довгого волосся або занадто коротких стрижок. Надати волоссю об’єму допоможуть градуйовані стрижки і легкі хвилі. Уникайте однотонного фарбування – краще використовувати кілька відтінків. Волосся середньої довжини укладайте легкими хвилями, короткі стрижки робіть об’ємними і нарочито недбалими.

Читайте також: Личать усім: 50+ варіантів стрижки боб-каре, які завжди будуть в моді

Сподобалась стаття? Обов’язково ділись нею з друзями!

You cannot copy content of this page