fbpx

12 неймовірно корисних сайтів для тих, хто вивчає якусь з європейських мов

Сучасні технології дозволяють займатися вивченням мов із задоволенням. У тебе є можливість дивитися цікаві відео з субтитрами, слухати прекрасні пісні, розгадувати кросворди і навіть грати, але при цьому – відкривати для себе чужу мову, вбирати її особливості, вчитися правильній вимові, пише Мамины Шпаргалки. Чи це не мрія?

Саме чудове, що, вивчивши одну іноземну мову, ти вивчиш наступні з мінімальними зусиллями. Ці сайти створені спеціально для тих, хто марить про долю поліглота. Розвивайся граючи!

Сайти для вивчення мов

Італійська мова

Duolingo

Грайливе зелене совеня не дасть тобі нудьгувати! Заняття на цьому сайті оформлені у вигляді гри. Тобі досить витрачати всього 15 хвилин в день для досягнення хорошого результату.

Адже систематичність – основа вивчення будь-якої мови. Особливо цікаві заняття, де потрібно записувати на слух іноземні фрази. Безцінно для всіх, хто хоче опанувати розмовною мовою досконало!

До речі, італійська – далеко не єдина мова, яку доступна до вивчення на сайті.

My Daily Phrase Italian

Вивчи італійську мову з нуля всього за 20 тижнів! Кожен випуск коротенького подкасту подарує тобі знання 3-5 фраз, необхідних для реального життя в чужій країні. Захоплююче і дійсно корисно.

LearnItalianPod.com

Цей подкаст створений для людей, які знають італійську на базовому рівні. Заняття відрізняються різноманітністю тематик. Наприклад, ти можеш прослухати випуск, присвячений виключно італійським пісням і їх перекладу. Ну що може бути цікавіше?!

One World Italiano

Класичний варіант навчання з усіма наслідками, що випливають: диктанти, вправи на граматику, читання пізнавальних текстів. Плюс в тому, що ти можеш контролювати рівень складності завдань і вибирати те, чим хочеш займатися саме в даний момент.

Німецька мова

Mission Berlin

Кращі детективи на світі – німецькі! Цей сервіс дозволить тобі повністю зануритися в детективні ситуації, які можуть статися з кожним з нас в будь-який момент. Вивчати мову в атмосфері розслідування не відмовиться ніхто!

Mein Weg nach Deutschland

Серіал про прекрасну туркеню Невін, що вперше опинилася в Німеччині, нікого не залишить байдужим. Їй потрібно жити повноцінним життям: ходити в магазин, відвідувати лiкаря, знайомитися з новими людьми. Після кожної серії глядачеві пропонується виконати ряд завдань, які допоможуть удосконалити німецьку мову без проблем.

Ах, що ж трапиться з тендітною дівчиною в чужій країні, якщо я не виконаю це завдання? Також на сайті є завдання розважального характеру: шукати відповідні підписи до картинок – справжні веселощі!

Langsam gesprochene Nachrichten

Любиш слухати новини? Це радіо з випусками новин німецькою в уповільненому варіанті підкорить тебе. Будь в курсі подій і вчи німецьку, як справжній інтелігент.

Land der Wörter

Кросворди, вікторини і загадки змусять твій мозок працювати в аналітичному режимі так чітко, що ти цього навіть не помітиш. Поповнення словникового запасу гарантовано!

Французька мова

Languages ​​Online

Вивчення мови інтуїтивним методом – революційна практика! Спробуй зробити кілька завдань і переконайся, що це дуже ефективно. Зіставляючи фрази, картинки і назви, можна поглибити свої знання дуже швидко.

Easy French Poetry

Французьку поезію потрібно читати тільки в оригіналі! Прослухавши вірш два рази, в уповільненому і звичайному ритмі, ти пізнаєш красу складу якнайкраще. Коротка історія створення віршів виявиться дуже корисна для загальної освіти. Артюр Рембо вже давно чекає аудіозустрічі з тобою …

French Quizze of the Day

Тести допоможуть тобі дізнатися свій рівень володіння мовою і розширити межі можливостей. Забавні завдання створені ніби спеціально для тих, кому вчитися швидко набридає. Від коментаря oh là là тобі неминуче захочеться врятуватися шляхом правильного виконання поставлених завдань.

RFI – Journal en français facile

Новини на французькій мові! Елегантний спосіб розбиратися в особливостях мови і встигати стежити за всім, що відбувається в світі. Почати слухати новини рекомендується в молодому віці, щоб до старості охолонути до них і займатися чимось дійсно корисним.

Іспанська мова

Destinos

Ідеальний ресурс для всіх любителів серіалів! Виявляється, отримати користь можна навіть від захопленого перегляду мильної опери. Стежити за долею дона Фернандо зможуть тільки ті, хто намагається вчити мову. Але заради нової серії любитель залипнути перед екраном готовий піти навіть на це…

Coffe Break Spanish

Учи іспанську без базової підготовки, слухаючи невимушені діалоги ведучих. Розвиток розмовної мови – те, на що варто звернути увагу кожному студенту в першу чергу!

News in Slow Latin Spanish

Слухай новини іспанською мовою і читай їх транскрипцію. Цей подкаст допомагає вивчити латиноамериканський варіант іспанської мови. Такого ти не знайдеш більше ніде!

Читайте також: ЯК ВИВЧИТИ БУДЬ-ЯКУ МОВУ СВІТУ: 10 БЕЗЦІННИХ ПОРАД ВІД ЛЮДИНИ, ЯКА ЗНАЛА 16 МОВ

Digital Dialects

За допомогою простих ігор ти зможеш опанувати іспанську мовою без труднощів. Ресурс передбачає добре знання англійської мови, але справжні геймери знають, що мова гри – універсальна. Для школярів цей сайт стане справжнім відкриттям!

Рішення вивчати іноземну мову може виявитися поворотним в твоєму житті. Не прогав цей шанс стати кращим в усіх відношеннях! І пам’ятай, що для хорошої роботи і навчання в першу чергу тобі потрібно знайти спільну мову з самим собою.

Поділіться цими корисними сайтами з друзями!

You cannot copy content of this page