fbpx

13 ознак того, що Ти – незабутня жінка

Вона йде по життю, залишаючи незгладимий слід в пам’яті людей, що зустріли її на шляху.

У всіх нас є свої уявлення щодо того, що робить жінку красивою, але що робить її незабутньою? Незабутня жінка – це щось значно більше, ніж красиве обличчя і ідеальна фігура. Вона йде по життю, залишаючи незгладимий слід в пам’яті людей, що зустрілися на її шляху.

У цьому світі безліч незабутніх жінок, і вони мають досить багато схожих рис. Ці жінки сильні і незалежні, і вони виділяються серед оточення. І хоча вони не завжди відповідають уявленням суспільства про те, якою має бути жінка, вони завжди здатні постояти за себе – причому іноді вельми несподіваними способами.

Отже, ось ті 13 речей, які роблять жінку незабутньою і виділяють серед всіх інших:

1. Вона добра до всіх, хто заслуговує на це.

Така жінка добра і милосердна – але лише до тих людей, які на це заслуговують. При цьому її реакція на погані вчинки ніколи не буває надмірною. Вона вміє постояти за себе, але ніколи не стане «бити на випередження».

2. Вона не здається.

Незабутні жінки ніколи не здаються. Вони готові піти на багато що, щоб домогтися бажаного. Навіть в найбільш дратівливих ситуаціях вони здатні постояти за себе.

3. Їй все одно, що думають про неї оточуючі.

Незабутніх жінок нітрохи не турбує те, що говорять про них інші люди, і вже тим більше – що ці люди про них думають. Їх абсолютно не хвилює громадська думка і осуд. Вони твердо знають, що чужі думки не визначають того, хто вони такі.

4. Вона не боїться бути собою.

Незабутні жінки не бояться бути самими собою. Вони знають, хто вони насправді, і найголовніше, ким абсолютно не є. Вони ніколи не носять маски, намагаючись прикинутися кимось іншим.

5. Вона підтримує людей зі свого оточення.

Незабутні жінки завжди підтримують людей зі свого оточення. Замість того, щоб підрізати крила, вони допомагають їм літати. Вони терпіти не можуть завдавати болю іншим.

6. Вона визнає свої помилки.

Незабутні жінки завжди готові визнати, що вони не мають рації (якщо це дійсно так). Коли така жінка робить помилку, вона не намагається приховати її і вибачається за першої нагоди. Вона не залишає нічого зламаним, якщо вона може виправити ситуацію, вона зробить це.

7. Вона незалежна за своєю природою.

Незабутні жінки незалежні і не потребують схвалення оточуючих, щоб зберігати позитивний погляд на світ. Вони можуть впоратися з чим завгодно і рідко потребують допомоги.

8. Вона чесна.

Незабутні жінки куди чесніші, ніж більшість інших людей. Вони не намагаються підсолодити гірку пілюлю, і завжди говорять те, що потрібно сказати. Якщо всі навколишні, змовившись, брешуть вам, саме така жінка повідомить правду, в якій вам відмовляли всі інші люди.

9. Вона знає, чого заслуговує.

Незабутні жінки ні за що не погодяться задовольнятися меншим, ніж те, чого дійсно заслуговують. Вони знають собі ціну, знають, з якою поведінкою не стануть миритися ні за що і ніколи. Вони не з тих, котрі дозволяють витирати об себе ноги.

10. Вона не всіх впускає в свою душу.

Незабутні жінки не впускають в свою душу кого попало. Так, вони не ідеальні, але цю свою сторону відкривають лише тим, хто їх дійсно розуміє.

11. Вона не егоїстична.

В незабутніх жінок немає егоїзму. Хоча вони ніколи не забувають про власні інтереси, вони не з тих, хто йде до своєї мети, переступаючи через усіх, хто встає у них на шляху. Вони дбають про тих, хто для них важливий.

12. Вона дає хороші поради.

Незабутні жінки мудрі, і близькі люди цінують їх поради. Вони завжди намагаються допомогти тим, хто цього дійсно потребує.

13. Вона говорить сама за себе.

Незабутні жінки не дозволяють нікому віднімати у них свободу. Вони завжди говорять самі за себе, і самі за себе відповідають. Ті, хто намагається ними маніпулювати, незмінно виявляються в програші, адже навіть не уявляють, наскільки у цих жінок незламна воля.

You cannot copy content of this page