fbpx

Чхнули? Можливо, хтось у вас закоханий або поливає брудом – ось як відрізнити

Ці знаки допоможуть вам дізнатися …

Ці знаки допоможуть вам дізнатися, чи думає про вас чоловік, який вас цікавить.

На якомусь підсвідомому рівні ми всі здатні відчувати емоційний і фiзичний стан близької людини.

У більшості з нас ця здатність вроджена, але багато хто не вміє нею користуватися.

Чи цікавилися ви, чому ви не можете викинути якусь людини зі своєї голови? Це відбувається тому, що ми фiзично і емоційно відчуваємо настрій, почуття і енергію іншої людини.

Коли ми емоційно прив’язуємося до іншої людини, між нами виникає невидимий зв’язок. Навіть якщо ви більше не близькі і не розмовляєте з цією людиною, ви можете відчувати, чи щаслива вона чи перебуває в печалі. Такого роду емоційне спілкування існує поза часом і простором.

Як же дізнатися, чи думає ця людина про вас? Ось, декілька ознак:

1. Несподіваний прилив емоцій

Уявіть собі, що ви прекрасно проводите час, вам весело, як несподівано на частку секунди вас охоплює незрозумілий смуток.

Такі раптові припливи емоцій нерідко викликають у нас думки про певну людину. Якщо з вами відбувається щось подібне, велика ймовірність того, що про вас думають, особливо близька людина. Це може бути ваш колишній партнер або старий друг.

2. Ви бачили сон про цю людину

Можливо, вам ніколи не снився ваш знайомий або друг, але минулої ночі він з’явився в ваших снах. Ви можете бачити, чим займається ця людина, як вона виглядає, і що говорить. Так як ми всі енергетично пов’язані один з одним, це може розповісти щось про її нинішнє життя і підказати, що може трапитися з ним в майбутньому.

Швидше за все, її поява в ваших снах пов’язано саме з тим, що вона думає про вас, і що через сон вона намагається з вами зв’язатися. Спробуйте написати або зателефонувати цій людині і розпитайте її про життя, і ви дізнаєтеся, чи думав про вас ваш знайомий або близька людина.

3. Бажання бути ближче

Багато хто вважає, що доля змушує нас закохатися в якогось чоловіка. Насправді, ми закохуємося, тому що підсвідомо відчуваємо, що людина, яка думає про нас, здатний задовольнити наші глибинні потреби.

Це пояснює, чому ми шукаємо способи залучити його в наше життя і скоротити відстань між нами. Тому, якщо певна людина часто опиняється поруч, це є вірною ознакою того, що вона про вас думає і підсвідомо тягнеться до вас.

4. Довга посмішка

Зверніть увагу на те, що ви робите в першу чергу, коли зустрічаєте старого друга, якого давно не бачили. Ви посміхаєтеся, і посмішка залишається на вашому обличчі довше 10 секунд.

Ваша підсвідомість підказує, що вам подобається ця людина. Те ж саме відбувається, коли хтось думає про вас. Коли людина зустрічає вас, вона відчуває такі ж почуття, що і при зустрічі старого друга, і її посмішка довго не сходить з обличчя.

Людина, яка думає про вас, буде розмовляти з вами не в своїй звичайній нейтральній манері. Якщо вона думала про вас, то буде відчувати внутрішнє відчуття щастя, і це почуття проявиться у зовнішній усмішці під час розмови з вами.

Читайте також: Якщо ви прокидаєтесь між 3 і 5 ночі – з вами відбувається дещо особливе

5. Ви часто перебуваєте в полі зору людини

Коли хтось часто про вас думає, його підсвідомість завжди буде прагнути до того, щоб ви перебували в полі його зору. Ця людина буде в глибині душі хотіти, щоб ви були ближче і стали частиною її життя.

З цієї причини зацікавлена ​​людина захоче знати, чим ви займаєтеся, з ким проводите час і з ким спілкуєтеся. Вона може навіть прямо не дивитися на вас, але завжди бажати при першій-ліпшій можливості тримати вас в полі свого зору. Якщо людина постійно про вас думає, ви їй, швидше за все, дуже подобаєтеся, або у неї є більш глибокі почуття до вас.

6. Носки ніг людини направлені у вашу сторону

Наші ноги природним чином розгортаються в ту сторону, куди ми прямуємо. Існує підсвідомий зв’язок між нашими намірами і напрямком, на який вказують наші ноги.

Якщо ви перебуваєте в компанії людей, ваші ступні завжди будуть звернені в бік того, кому ви найбільше симпатизуєте. Якщо ж ви помітили, що ноги людини дивляться на вас, то це явна ознака того, що ви подобаєтеся цій людині, і вона думає про вас.

7. Цікавиться вашими друзями

Ви будете знати, чи думає про вас людина, якщо вона буде намагатися розмовляти не тільки з вами, а й з вашими друзями. Друзі дуже впливають на наше життя, і тому, коли ми цікавимося кимось, ми намагаємося бути ближче і до друзів людини, прагнучи їм сподобатися.

Якщо ви перебуваєте в компанії, і ваш співрозмовник, поспілкувавшись з вашими друзями, останнім говорить з вами, ви можете бути впевненими в тому, що він думає про вас.

8. Підходить до вас без причини

Коли ви цікаві людині, вона підсвідомо буде шукати способи залучити вас в своє життя. Вона захоче підійти до вас, навіть якщо на для цього немає ніяких об’єктивних причин.

9. Ви часто думаєте про цю людину

Безумовно, коли ми зацікавлюємось кимось, наші думки повністю поглинені об’єктом наших бажань. Однак, якщо ви ні з того, ні з сього почали думати про людину, то, цілком ймовірно, вона теж про вас думає.

Особливо це стосується ситуацій, коли думка про цю людину виникла на порожньому місці, і нічого не віщує її появу. Якщо відбувається щось подібне, ви, швидше за все, займаєте думки цієї людини. Можливо, вам навіть варто очікувати від неї повідомлення.

10. У вас гoрять або сверблять вуха

Багато хто вважає це простою прикметою, але не можна заперечувати той факт, що наше тiло і мозок тісно пов’язані, і цей зв’язок ми не завжди здатні зрозуміти. Якщо ваші вуха почали раптом гoріти або свербіти на рівному місці, про вас явно хтось думає.

Звичайно, якщо ви стрaждаєте від алeргії або згoріли на сонці, ви можете виключити цю ознаку. Але якщо не існує об’єктивних причин, то, швидше за все, ви викликали чийсь інтерес.

Вважається, що, коли у вас свербить ліве вухо, хтось обговорює ваші недоліки. Якщо ж ліве вухо свербить і почервоніло, людина може огидно про вас відгукуватися.

Навпаки, праве вухо, яке гoрить або свербить, говорить про те, що вас хтось любить, добре про вас відгукується і вірить в вас. Якщо ж сверблять обидва вуха, то можливо вам потрібно прочистити вуха.

11. Раптове чхання

Багато вважатимуть це старим повір’ям, але в нього є частка правди.

Якщо ви стрaждаєте від алeргії або зaстуди, то цю ознаку не можна вважати достовірною. Однак раптове чхання на рівному місці може означати, що про вас думають. Вважається, що несподіване чхання вказує не просто на те, що про вас думають, але і є ознакою того, що хтось сильно сумує за вам.

Якщо ви чхнули всього один раз, про вас думають і говорять добре. Подвійне чхання означає прямо протилежне, і хтось погано про вас відгукується. Потрійне чхання вважаються хорошим знаком. Якщо ж хтось вимовляє фразу «Будь здоровий» після того, як ви чхнули, то для вас все закінчиться добре.

12. Гoрять щоки

Ми часто червоніємо, коли відчуваємо почуття сорому або ніяковості. Однак, якщо ваші щоки починають горіти, коли ви не перебуваєте в незручній ситуації, це може говорити про те, що про вас хтось думає і погано відгукується про вас.

Таке відчуття схоже на жар після ляпасу, що, по суті, і відбувається, коли людина завдає удaри «словами».

13. Дискомфорт під час їжі

Якщо під час їжі ви подaвилися, почали кашляти, або у вас початок лоскотати в горлі, це може бути ознакою наближення сварки. Раптове відчуття, що ви можете вдавитися, виникає через напружену атмосфери навколо вас.

Ваша підсвідомість відчуває напругу від іншої людини, і тiло реагує на неї. Якщо ж ви сидите на самоті і мало не подавилися, то, можливо, ви намагаєтеся неусвідомлено побудувати таку ситуацію у себе в голові.

14. Сверблять очі

Сверблячка в області очей може просто вказувати на те, що у вас алeргія або дуже чутливі очі.

Читайте також: Дізнайтеся, де вдома зберігати гроші, щоб їх ставало більше: 4 місця з найсильнішою грошовою енергетикою!

Якщо ж раптово у вас почали свербіти очі, то це може говорити про те, що є людина, чиї думки ви постійно займаєте.

Вважається, що якщо у жінки свербить ліве око, її хтось хвалить і добре думає про неї. Якщо ж свербить праве око, думки людини мають негативний характер. У чоловіків все навпаки.

You cannot copy content of this page