fbpx

14-річна дівчинка купила старий вагончик за 200 доларів і перетворила на його будиночок мрії. Тільки подивіться, як там круто!

Коли тобі 14, твоє сeрце наповнене різними мріями. Хтось все ще мріє про поні, хтось вже про принца на білому коні, а хтось, як і героїня нашої статті, про милий літній будиночок, в якому можна влаштовувати дівочі посиденьки. Одні просто мріють, а інші втілюють свої мрії в життя, що і зробила Еллі Йетер. Дівчинка точно знала, чим займеться на літніх канікулах: вона зібрала гроші, склала план і почала діяти, пише Мамины Шпаргалки.

Ми розповімо тобі, як Еллі вдалося втілити свою ідею в життя і що з цього вийшло.

Літній будиночок своїми руками

Варто зазначити, що у Еллі був досить продуманий план. До літа вона накопичити грошей, приблизно 420 доларів, і почала підшукувати підходящі варіанти вагончиків, які можна купити. Вона зупинилася на вагончику 1974 року народження, який був не в кращому стані, зате коштував близько 200 доларів.

На решту грошей дівчинка купила всі необхідні матеріали для ремонту: фарбу, покриття для підлоги, тканини і аксесуари для будинку. Спочатку їй довелося провести кардинальне прибирання, а вже після цього приступити до ремонту.

Їй, звичайно, допомагали батько і дідусь, але більшість робіт дівчинка виконала сама. Оздоблення будиночка займало дуже багато часу і сил, але Еллі навіть не думала зупинятися.

Читайте також: 20 ІДЕЙ ДЛЯ САДУ, ЯКИМ ПОЗАЗДРЯТЬ УСІ СУСІДИ. ТІЛЬКИ НЕ ЗІЗНАВАЙТЕСЬ, ЩО ЦЕ ТАК ПРОСТО І ДЕШЕВО!

Через деякий час старий вагончик засяяв світло-блакитними і пастельно-рожевими кольорами.

Далі дівчинка зайнялася найцікавішою частиною переробки будинку – внутрішнім оформленням. Вона зробила безліч незвичайних і красивих аксесуарів, підібрала штори в тон стінам і прикрасила будинок чарівними ліхтариками. Бабуся дівчинки порадувала її, подарувавши стильні прикраси, зроблені своїми руками.

Доріжку до свого літнього будиночка Еллі виклала великими кам’яними плитами. Дівчинка каже: «Шлях до дому звивистий, як і саме життя, це мені подобається».

Еллі хотіла, щоб в будиночку були всі зручності, тому поставила його біля будинку батьків. Так у неї з’явилися електрика і Інтернет. В кінцевому підсумку будинок вийшов украй милою і стильною кімнатою для дівчаток. Тепер Еллі зможе приводити друзів, влаштовувати посиденьки і веселитися.

Мені здається, всі старання, витрачені на цей будинок, окупилися сповна. Це ж просто будинок мрії! Він виглядає дуже мило і красиво, а сама дівчинка просто сяє від щастя.

Читайте також: ПАРА ЗІ ШВЕЦІЇ ПОБУДУВАЛА НАВКОЛО СВОГО БУДИНКУ ТЕПЛИЦЮ І ТЕПЕР ІДЕЮ ЇХНЬОГО “ПАРНИКА” КОПІЮЮТЬ ПО ВСЬОМУ СВІТУ

А тобі сподобалася ідея Еллі? Тоді обов’язково поділися нею з друзями!

You cannot copy content of this page