fbpx

15 незручних істин які потрібно прийняти, щоб жити повним життям

1. Невдачі неминучі.

У вас будуть невдачі, і не один раз, і іноді все буде настільки погано, що вам захочеться опустити руки. Але це єдиний шлях до успіху, адже справа не в результаті, а в тому, щоб падати і знову вставати, знову пробувати (Джерело).

2. Ви будете розчаровані в людях, яким довіряєте.

Ніколи не чекайте занадто багато від інших людей, в тому числі від своїх близьких. Пам’ятайте, що головний секрет тривалих відносин – це компроміс і здатність давати, нічого не чекаючи взамін.

3. Закоханість завжди супроводжується емоційною вразливістю.

Любити – значить довіряти, що людина не розіб’є вам серце, хоча немає ніяких гарантій, що цього не станеться. Але не варто боятися, тому що у нашого серця є здатність зцілюватися і відновлюватися.

4. Ви повинні навчитися відпускати.

Пам’ятайте, що ви не можете змусити людей залишитися, і ви будете зустрічати у своєму житті багато тимчасових людей. Пам’ятайте, що люди, які повинні бути у вашому житті, притягнуться до вас і будуть поруч.

5. Ви не повинні завжди плисти за течією.

Ви не повинні погоджуватися з тим, у що вірять інші, ви не повинні робити те, що роблять всі. Так, для цього потрібна сміливість – щоб плисти проти течії, але це заради вашого ж щастя.

6. Життя ніколи не йде за планом.

Замість того, щоб будувати плани, постарайтеся ставити цілі і не очікувати занадто багато. У Всесвіті кращі плани для вашого життя. Ви просто повинні довіритися йому і дозволити статися всьому, що повинно.

7. Все тимчасово, включаючи обставини.

Так що навіть коли у вас все погано, не переживайте, тому що рано чи пізно ваша ситуація зміниться. Те ж саме стосується і часів, коли у вас все добре – пам’ятайте, що це теж тимчасово.

8. Всі люди так само розгублені в цьому світі, як і ви.

Вони можуть лише прикидатися, ніби знають, як правильно жити. Так що немає сенсу в тому, щоб порівнювати своє життя з іншими, тому що у кожного свої проблеми. Завжди пам’ятайте, що життя не таке ідеальне, як здається в Інстаграмі.

9. Прощення себе буде найбільшим викликом в житті.

Прийміть той факт, що ви будете робити помилки. У всіх ваших вчинків будуть наслідки, і іноді ви будете помилятися, тому що це єдиний спосіб чогось навчитися.

Читайте також: Я – нейробіолог, все життя вивчаю мoзoк. Є тільки 4 речі, які потрібні для щастя!

10. Ви не можете змусити всіх полюбити вас.

Навіть якщо ви перетворитеся в банку з «Нутеллою». Вас все одно хтось буде засуджувати, так що робіть те, що вам подобається, якщо це не шкодить іншим.

11. Приховуючи свої почуття ви тільки все ускладнюєте.

І це може бути причиною драми. Єдиний спосіб розв’язати цю проблему – це навчитися приймати, визнавати і говорити про це. Ваші емоції важливі, якщо ви можете їх контролювати, а не заперечувати.

12. Єдиний спосіб рости і розвиватися – це виходити зі своєї зони комфорту.

І це може бути ваш найгірший досвід. Але ви отримаєте багато уроків, як боротися зі своїми страхами і комплексами.

13. Ви завжди будете притягувати те, чого варті.

Бо не такого поняття як збіг: все, що трапляється у вашому житті – це результат ваших вчинків. За кожним успіхом стоїть важка праця.

14. Сумніви в собі ні до чого не приведуть.

Хіба що до нескінченного циклу самоаналізу. Розслабтеся: люди влаштовані так, щоб виживати. Так що і з вами все буде добре.

15. Ви можете покладатися тільки на себе.

Тому що всі інші зайняті своїм життям, і ви теж повинні. Ви повинні бути своїм героєм, в першу чергу рятуючи себе, а потім вже допомагаючи іншим. Прийміть той факт, що ви прийшли в цей світ одні і помpeте теж одні. Але це нормально, тому що Всесвіт приготував для вас благословення, якщо тільки ви зможете його помітити і прийняти.

You cannot copy content of this page