fbpx

2 наречені на 1 весіллі: дівчина прийшла на весілля свого коханця у весільному платті

В Південно-Африканській Республіці дівчина прийшла на весілля свого коханця, одягнувши сукню нареченої.

Ролик з інцидентом опублікували на Twitter-сторінці @nkokhi і зібрав за декілька днів майже 650 тисяч переглядів.

За матеріалами – Коректно.

Відео зняли в місті Беноні. Жінка прийшла на весілля в білій сукні і стала поруч з нареченим і його обраницею.

Чоловік почав шумно лаятися і проганяти жінку, а справжня наречена терпляче чекала початку церемонії.

Гості також відреагували по-різному — одні почали висловлювати здивування, в той час як інші підтримали жінку, яка влаштувала скандал.

Англійка Мері Крамптон веде полігамний спосіб життя. І вона змогла влаштувати своє життя так, що всі її партнери цьому раді. Її чоловік підтримує полігaмність жінки і навіть більше.

Виявилося, що разом з англійкою проживає також її наречений і двоє коханців. При цьому Мері виховувалася в традиційній сім’ї з мамою і татом. У 20 років вона сама вийшла заміж і вирішила переїхати з чоловіком в Чарлтон. На той момент думки про полігaмність в дівчини не було і вона думала, що проживе все життя разом зі своїм чоловіком.

Однак з часом Марія стала за собою помічати, що відчуває деякі романтичні почуття не тільки до власного чоловіка.

«Мій чоловік був єдиним партнером, і це було нормально для мене. Але потім я стала відчувати пoтяг до інших людей. Я звинувачувала себе і думала, що, значить, у мене пройшла любов до чоловіка», — відверто каже дівчина.

Вона стверджує, що постійні думки про різних партнерів не давали їй спокою і в підсумку це призвело до розлучення. Це звільнило дівчину і вона нарешті почала дихати на повні грyди і навіть зустріла нового чоловіка.

Новий коханий також поділяв з нею полігамні відносини. Йому було цікаво зрозуміти, що це таке і вона зважилася познайомити його зі своїм другом.

«У мене був друг, досвідчений в цій справі, і я запропонувала йому приєднатися до нас. Я відразу втягнулася і зрозуміла, що любити багатьох людей — найбільш природна річ на світі. Я не можу уявити, як жила без цього раніше», — зізнається Марія.

Читайте також: «Я до Свєтки» – проворкувала дружина. Чоловік не мав нічого проти таких посиденьок – дружина йшла всього на декілька годин, а поверталась така щаслива. Доки йому не подзвонила та сама Свєтка і не розповіла, що ощасливлює дружину зовсім не вона, а якийсь «чувак».

Двох партнерів дівчині виявилося недостатньо і вона завела собі ще двох коханців. Жінка запевняє, що всі вони знають про існування один одного. Кожен з них задовольняє потреби Мері і її різнопланові захоплення. Вона вважає себе щасливою людиною.

You cannot copy content of this page