fbpx

29 травня — день Ангела святкують Аліни!

29 травня з Днем ангела вітають жінок та дівчат з іменем Аліна.

Покровителькою всіх Алін вважається Свята Великомучениця Алевтина Кесарийская.

Ім’я Аліна походить з латинської мови та означає “інша”.

Таємниця імені Аліна:

Аліна швидко прив’язується до людей, тому вона дружить по-справжньому і завжди вірна своїм подругам. Може близько підпустити людину будь-якого рангу. Вона знайде спільну мову зі всіма чоловіками і жінками свого віку. Таємниця імені Аліна полягає в тому, що вона завжди буде лідером і оточуючим доведеться з цим змиритися.

Захоплення та хобі.

Аліна – артистична, по-справжньому креативна натура, що захоплюється малюванням і читанням лицарських романів. Їй подобається музика і різноманітні види творчості, тому вона часто перетворює хобі в професію.

Для жінки Аліни не існує перешкод. Вона розкриє будь-яку таємницю людини — від неї нічого не приховати. Дипломатичність, вимогливість, строгість і послідовність — це риси характеру жінки Аліни.

Щоб у житті Аліни було все гладко і добре, їй потрібно носити рожевий кварц або сапфір.

Рожевий кварц подарує відчуття жіночності, ніжності і чуттєвості. Він допоможе відновити душевний баланс і дати гарний настрій.

Сапфір нагадає про світлі і теплі стосунки між людьми. Він буде підживлювати свідомість Аліни і захищати від зла і інтриг. Задуми ворогів будуть нереалізованими, якщо вона буде носити цей камінь завжди з собою.

Щиро вітаємо Аліночок з Днем Ангела та бажаємо всіх земних благ!

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page