fbpx

Що там у найкрасивіших: Рене Зеллвегер

Вона народилася в абсолютно неакторській родині, але з раннього віку мріяла бути акторкою, тому радо брала участь в драмгуртках і займалася гімнастикою. Після закінчення школи навчалася в техаському університеті на курсі акторської майстерності. З таким багажем вона й відправилася підкорюват Голівуд, але безрезультатно. Вона повертається додому в Х’юстон та працює офіціанткою та ретельно відвідує всі конкурси та кастинги в місті. В якійсь з таких проб вона й знайомиться з Метью Макконахі і той підбиває дівчину ще раз штурмувати Лос-Анжелес і потроху з епізодичних ролей їй вдається зіграти з Томом Крузом і отримати популярність.

Але найбільшої слави вона досягла виконуючи роль Бріджит Джонс в трилогії «Щоденники Бріджит Джонс». Це був світовий успіх і її перша номінація на «Оскар».

«Я обожнюю свою героїню. Бріджит унеможливила, вона «легалізувала» недосконалість, допомогла глядачкам прийняти те, що бути неідеальною – це нормально», – говорила вона про свою героїню.

Далі був лише успіх і друга номінація на «Оскар», але знову статуетку вона не отримала. «Оскар» вона отримала за драму «Холодна гора», але далі актриса виріщила зробити перерву в 6 років. Її повернення в кіно не було тріумфальним, але за картину «Джуді» (2019) зірка отримує свій другий «Оскар». Акторка й далі продовжує грати та продюсувати власні фільми.

Щодо особистого життя, то тут слід виокремити роман з Джимом Керрі, як виявилося, актор в реальному житті доволі депресивний і нестриманий, який притісняв Рене. Пара вже планувала весілля, але через рік скасувала заручини.

Далі був шлюб зі співаком, який виявився шахраєм. 2 роки зустрічалася з Бредлі Купером, 7 років з музикантом Дойлом Бремхолом, але пара не планувала одружуватися, про що неодноразово заявляла.

Рене Зеллвегер нещодавно шокувала публіку своїм зовнішнім виглядом і пішли чутки про невдалу пластику. Сама акторка каже, що такі зміни – це різке схуднення, щасливе особисте життя та можливість добре відпочити.

«Я рада, що люди думають, що змінилася. Я живу іншим – щасливим та повноцінним – життям, і я дуже рада тому, що це відбивається і на моїй зовнішності.

На жаль, ми живемо у світі, де зовнішнє — краса, слава, стрункість — цінуються значно більше, ніж внутрішнє — доброта, тепло та щирість… Але моя героїня Бріджит нагадує жінкам, що бути гарною людиною — важливіше, ніж мати модну сумку».

Рене не виставляє особисте життя на показ і не має сторінки в Інстаграмі.

Їй 53 роки і вона не вважає, що «жінці не потрібні діти або чоловік, щоб вважати себе повноцінною особистістю».

Рене не дозволяє журналістам питати більше, ніж вона може розповісти, ось так вона реагує на особисті питання:

«Я розумію, що спілкування з пресою – частина моєї роботи, але я – приватна особа та прошу поважати моє приватне життя. Я вдячна за інтерес до мого особистого життя, але на цьому все. Більшого я сказати все одно не можу».

You cannot copy content of this page