fbpx

Мене нудило від вигляду моєї ванни, але я нічого не могла з цим вдіяти, доки не знайшла цей спосіб

Всі ми в захваті від всіляких трюків, які роблять наш побут простішим, а житло – казково чистим. Благо жінки завжди готові щось вигадати і поділитися своїм досвідом з подругами. Адже чистий будинок – запорука здорової та щасливої ​​родини! А коли прибирання перетворюється в просте і захоплююче заняття, то це не може не тішити, пише Копилка.

Я впевнена, що такі поради точно тобі знадобляться. Варто тільки спробувати застосувати ці домашні засоби для прибирання…

Щоденне прибирання

1. Чистий чайник

Налий в чайник воду і оцет в рівній кількості. Увімкни прилад і почекай, поки вода нагріється. Вимкни чайник і повтори подібну процедуру кілька разів. Накипу наче й не було!

2. Деко як нове

Натри деко кухонною сіллю, а потім протри паперовим рушником. Вуаля, все виблискує чистотою.

3. Блискучі крани

Вощений папір – прекрасний засіб для полірування хромованих кранів.

4. Чиста духовка

Щоб духовка виглядала як нова, натри її зовнішню поверхню рушником, змоченим в оливковій олії. Залишки масла видали чистою ганчіркою.

5. Засіб від нальоту на чашках

Змішай в рівних частинах воду і оцет. Налий суміш в чашку і залиш там на 1 годину. Після процедури просто помий чашку кухонного губкою. Готово!

6. Обробні дошки

Щоб очистити дерев’яну дошку, скористайся цим методом. Поклади на дошку лист пергаментного паперу, рясно посип сіллю і прасуй 1 хвилину. Дошка як нова!

7. Білосніжна ванна

Ти точно будеш в захваті від цього методу! Увечері наповни ванну гарячою водою і розчини порцію кисневого відбілювача, а вранці насолоджуйся результатом.

8. Засіб від неприємних запахів

Цей рецепт буде корисний всім тим, хто тримає вдома пухнастих улюбленців. Щоб позбавити свій диван від неприємних запахів, розчини столову ложку соди і 10 крапель лавандового масла в 2 ст. води. Залий цю суміш в розпилювач і користуйся на здоров’я!

9. Чисті кухонні губки

У пластиковому контейнері змішай 2 ст. л. кухонної солі і 2 ст. гарячої води. Залиш кухонні губки в цьому розчині на всю ніч. Тепер можна мити посуд чистою губкою!

10. Розбиті яйця

У разі такої неприємності, посип яйце сіллю і залиш на 15 хвилин. Потім просто видали яйце з поверхні паперовим рушником.

11. Ідеально чиста раковина

Якщо протерти поверхню раковини сіллю з лимоном, вона засяє як нова!

12. Позбудься пригорілого жиру

Посип сковороду невеликою кількістю солі і залий водою. Залиш на 15 хвилин. Тепер сковорідка ну дуже легко миється!

Читайте також: Як легко почистити шви на плитці, не тручи її до бoлю в руці – простий рецепт і приголомшливий результат

13. Блискучі келихи

Спробуй вимити келихи з оцтом! Ти здивуєшся, якими чистими вони стануть. Тільки не забудь, що після цього необхідно промити келихи проточною водою.

З такими домашніми засобами прибирання ніколи не буде тягарем, а перетвориться в просте і захоплююче заняття! А головне – позбавить тебе від нескінченної необхідності у використанні дорогих і не завжди безпечних побутових засобів.

You cannot copy content of this page