fbpx

Посміхайтесь та заряджайтесь позитивом: 5 нових комедій для чудового настрою

Посміхайтесь та заряджайтесь позитивом! Кажуть, чим більше людина усміхається, тим довшим та радіснішим буде її життя. Аби подарувати вам гарний настрій і позитивні емоції, ми підготували добірку із 5-ти комедій 2018-го. Запасіться попкорном, сідайте зручніше та насолоджуйтесь переглядом, пише 1+1.

ВІД СІМ’Ї НЕ ВТЕЧЕШ. Ця захоплююча комедія для перегляду з подругами розповідає про двох відомих французьких дизайнерів Валентина та Констанцію. Вони готуються підписати багатомільйонний контракт, але в найбільш непідходящий момент приїжджає шалена сім’я Валентина. Родичі розкривають усі секрети його минулого та ставлять кар’єрні плани під загрозу.

КРАСУНЯ НА ВСЮ ГОЛОВУ. Протягом всього життя вона мріяла схуднути. Під час одного із занять на велотренажері вона падає і вдаряється в голову. Після удару дівчина отримує неймовірну впевненість у своїй неперевершеності, однак є одна проблема – в очах інших вона аж ніяк не змінилась.

СЕРЦЕЇД: ПОВЕРНЕННЯ ГЕРОЯ. Події розгортаються у Франції у 1809 році. Капітан Новель вирушає на фронт і залишає свою майбутню наречену. Щоб підбадьорити дівчину, її сестра пише їй листи від імені капітана. Згодом Новель повертається додому, і все стає догори дригом. У головній ролі – улюбленець жінок, відомий французький актор Жан Дюжарден.

Читайте також: Захисники і критикани: зухвалий наряд Тіни Кароль розділив шанувальників в Instagram

ВСЕ ТІЛЬКИ ПОЧИНАЄТЬСЯ. Колишній агент ФБР та адвокат злoчинців Дюк знаходиться в програмі захисту свідків. На розкішній віллі чоловік часто влаштовує вечірки для своїх друзів та знайомих, перетворюючи їх життя на суцільне свято. Однак на Різдво на віллу приїжджає брутальний екс-агент ФБР Лео. Тепер Дюку потрібно буде забути про суперництво, щоб впоратися із aтaкою кiлeрів.

CВIНГЕРИ. Андрій та Ірина вже 10 років у шлюбі. Пара незадоволена своїми стосунками, та й пристрасть вже давно між ними згасла. Щовечора подружжя знаходить привід для сварки. Інша пара – Ілона та Ігор – навпаки щасливі. Ілона постійно демонструє чоловікові своє кохання, хоча насправді більше любить його гроші. Однак усі вони мріють про те, чого не мають. Що ж трапиться, коли доля відгукнеться на їх найпoтaємніші бажання?

You cannot copy content of this page