fbpx

5 цікавих анекдотів з повчальним фіналом

Священик пропонує черниці підвезти її. Сівши в автомобіль, вона закидає ногу за ногу, так, що стегно огoлюєтьcя. Священикові насилу вдається уникнути aваpії. Вирівнявши машину, він крадькома кладе руку їй на ногу. Монахиня каже: Джерело

«Отець, Ви пам’ятаєте Псалом 129?» Священик прибирає руку. Але, помінявши передачу, він знову кладе руку їй на ногу. Монахиня повторює:

«Отець, Ви пам’ятаєте Псалом 129?».

Священик вибачається: «Вибачте, сестра, але пам`ять слабка». Добравшись до монастиря, черниця важко зітхає і виходить. Приїхавши до церкви, священик знаходить Псалом 129. У ньому говориться: «Іди далі і шукай, вище ти знайдеш щастя».

Мораль історії: якщо Ви погано знаєте свою роботу, багато можливості для розвитку пройдуть прямо у Вас перед носом.

Торговий представник, секретарка і менеджер йдуть обідати й знаходять античну лампу. Вони потирають її, і з неї з’являється Джин. Він каже: «Я виконаю по одному бажанню кожного з вас». «Я перша, я перша!», – говорить секретарка. «Я хочу зараз бути на Багамах, на катері, і не думати ні про що». Пшш! Вона зникає. «Тепер я тепер я», – каже торговий представник. «Я хочу бути на Гаваях, відпочивати на пляжі, з масажем, нескінченним запасом Піна Колада і любов’ю всього мого життя». Пшш! Він зникає. «Тепер твоя черга», – говорить Джин менеджеру. “Я хочу, щоб ті двоє повернулися в офіс після обіду».

Мораль історії: завжди давайте Вашому босові висловитися першим.

Орел сидів на дереві, відпочивав і нічого не робив. Маленький кролик побачив орла і запитав: «А можна мені теж сидіти, як Ви, і нічого не робити?» «Звичайно, чому ні», – відповів той. Кролик сів під деревом і став відпочивати. Раптом з’явилася лисиця, схопила кролика і з’їла його.

Мораль історії: щоб сидіти і нічого не робити, Ви повинні сидіти дуже, дуже високо.

Читайте також: НАДЮ ГОТУВАЛИ ДО ПОЯВИ БРАТИКА. ВІН МАВ ЗВАТИСЯ ДМИТРИКОМ. МАМУ ЗАБРАЛИ ДО ПOЛOГОВОГО ВНОЧІ. А ВРАНЦІ ЇЇ НЕ СТАЛО. І МАЛЮКА ТАКОЖ

Індичка говорила з биком. «Я мрію забратися на вершину дерева, – зітхала вона, – але у мене так мало сил». «Чому б тобі не клюнути мій послід? – відповідав бик, – в ньому багато поживних речовин ». Індичка склювала купку посліду, і це дійсно дало їй достатньо сил, щоб забратися на нижню гілку дерева. На наступний день, з’ївши ще, вона досягла другої гілки. Нарешті, на четвертий день, індичка гордо сиділа на вершині дерева. Там її помітив фермер і збuв пострілом з рушниці.

Мораль історії: маніпуляції з лайном можуть допомогти вам забратися на вершину, але не втримають вас там.

Маленькая пташка летіла на південь, щоб перезимувати. Було так холодно, що вона замерзла і впала на землю в великому полі. Поки вона там лежала, корова пройшла повз і покaкaла на неї. Лежачи пташка раптом зрозуміла, як їй тепло. Коров’яче лайно повернуло її до життя! Пташці раптом стало так добре, що вона заспівала, щоб висловити свою радість. Пробігає повз кішка почула спів і вирішила розібратися, в чому тут справа. Слідуючи до джерела звуку, кішка знайшла пташку, розкопала її і з’їла.

Мораль історії:

1) не кожен, хто напаскудив на Вас, Ваш ворог.

2) не кожен, хто дістає Вас з лайна, Ваш друг.

3) коли Вам добре і тепло, краще тримати рот закритим.

You cannot copy content of this page