fbpx

5 універсальних відтінків помади, які личать кожній жінці

Помада відіграє дуже важливу роль в жіночому макіяжі. Якщо її правильно підібрати і нанести – можна отримати незабутній мейк-ап, в той час, якщо використовувати помаду, що не підходить вашому кольоротипу, можна навпаки, все зіпсувати, пише BonnyLady.

Але є колірна гама, яка підходить абсолютно всім жінкам, незалежно від їх тону шкіри. Вона підходить і брюнеткам і блондинкам, і шатенкам, блакитноокими, карооким і зеленооким.

Загалом, ці кольори універсальні, тому радимо додати їх в свою косметичку.

Класичний червоний колір помади

Червоний колір помади вже давно став незмінною класикою, яку використовують багато жінок для створення ідеального ефектного мейк-апу. Найчастіше такий відтінок вибирають для вечірнього або святкового макіяжу, але деякі примудряються гармонійно вписати його і в повсякденний образ.

Адже головне правило тут – використовувати чистий колір і не дуже виділяти інші частини обличчя, щоб повний образ не вийшов занадто яскравим. Адже, не забувайте, занадто темний або яскравий макіяж старить, тому дотримуйтесь балансу.

Бежевий колір помади

Натуральні відтінки, або нюдові, як їх ще називають, часто використовуються представницями прекрасної статі для створення повсякденного мейк-апу. І не спроста. Адже ці кольори виглядають дуже ніжно і натурально, до того ж, підходять абсолютно всім жінкам, незалежно від віку і цветотипа.

Читайте також: ЛИЧАТЬ УСІМ: 50+ ВАРІАНТІВ СТРИЖКИ БОБ-КАРЕ, ЯКІ ЗАВЖДИ БУДУТЬ В МОДІ

Єдиний негативний момент таких помад – вони підкреслюють сухість шкіри губ, тому перед їх нанесенням, радимо використовувати спеціальні зволожуючі і матирующие кошти.

Середні рожеві відтінки помади

Середні по насиченості відтінки помади ви можете купувати без докорів сумління, адже підходять вони дійсно будь-якій жінці. Вони не надто яскраві, але при цьому і не нудні, тому в будь-якому випадку допоможуть вам створити дуже стильний образ.

Пильно-рожевий відтінок помади

Ще один колір, який чудово поєднується з будь-яким кольоротипом – це пильно-рожевий відтінок помади, який відноситься до підродини нюдових квітів. Вона прекрасно виглядає на губах, та й підходить абсолютно для будь-якого випадку: будь-то робочі будні чи елегантний вихід у світ.

Читайте також: ПЕРШ НІЖ НАТЯГНУТИ КОЛГОТКИ, ЗГАДАЙТЕ ПРО ЦІ 5 ТАБУ. ПОРУШИВШИ ЇХ, ДУЖЕ ПРОСТО ОСОРОМИТИСЯ

Бордовий колір помади

Ви вважаєте, що такий насичений відтінок просто не може поєднуватися з абсолютно будь-якою зовнішністю? А ось і ні, виявляється може. Цьому доказ експеримент, який провела відомий візажист Робін Блек, яка, до речі, веде свій власний канал. Вона представила цю помаду на обличчях абсолютно різних дівчат.

You cannot copy content of this page