fbpx

Син студент навчив готувати. Тепер чоловік на один батон більше купує. Лінива піца на батоні

Син студент навчив готувати. Тепер чоловік на один батон більше купує. Лінива піца на батоні Джерело

Інгредієнти :

  • Батон – 1 шт.
  • Яйця – 2-4 шт.
  • Копчена ковбаса – за смаком
  • Сир твердий – 100-150 г.
  • Помідори – 1 шт.
  • Огірочки – 3-4 шт.
  • Майонез – за смаком.

читайте також: Я на дев’ятому місяці стою на морозі і дивлюсь у вікно своєї квартири. В середину потрапити я не можу, адже там мій чоловік і дві його кралі розважаються від душі

Спосіб приготування:

І так, в першу чергу батон розрiзаємо на 2 однакових по товщині половини. Можна взяти звичайний хліб, в цьому випадку буде зручніше його розрiзати вертикально, тоді вийде дві ідентичні один до одного і зручні половинки.

Після цього, потрібно акуратно вuрізати м’якоть з внутрішньої частини, залишаючи корочку цілою.

Наступним етапом, змащуємо хліб всередині майонезом, відварені в круту курячі яйця рівномірним шаром розподіляємо, це перший шар начинки.

Далі нарiзаємо кружечками мариновані огірочки і викладаємо їх на яйця в один шар. Наступний шар, копчена ковбаса. Її очищаємо від шкiрки і нарiзаємо невеликими кубиками.

Завершальний шар, свіжі помідори, які ми теж нарiзаємо тонкими кружечками і викладаємо на ковбасу. Ви можете доповнити піцу своїми інгредієнтами, наприклад якщо є шматочок вареного або будь-якого іншого приготованого раніше м’яса, грибами, консервованою кукурудзою або ананасами. Загалом все що Вам підкаже фантазія!

На великій тертці трeмo сир і засипаємо їм повністю всю начинку. Духовку розігріваємо до 200 градусів і відправляємо туди наші піци до тих пір, поки сир не розплавиться і злегка зарум’яниться!

Бажаю Вам приємного апетиту!

© Jemchyjinka.ru Источник: https://jemchyjinka.ru/2017/11/10/lenivaya-pitstsa-na-batone-vkusno/

You cannot copy content of this page