fbpx

7 знаків, що ваш Янгол-охоронець намагається попередити вас про важливі речі

У кожної людини є якийсь дух, який завжди поруч. Він може попередити про небезпеку, допомогти в складних справах і вберегти від бiди. Ми називаємо його Янголом-охоронцем.

Так яким же чином ми розуміємо, що Ангел-хранитель допомагає і оберігає, якщо він невидимий? Адже з ним не можна поговорити так, як це можливо з людьми. Зате вплив цієї духовної сутності можна відчути на собі, пише

1. Затримки або запізнення.

Буває так: потрібно кудись їхати на поїзді, але все складається не так, як хотілося б. Спочатку, як правило, люди дуже сильно засмучуються, що втратили квиток. Але потім часто дізнаються, що цей потяг зійшов з рейок. Насправді це Ангел-хранитель вберіг від біди.

2. Загублені ключі.

Перед далекою поїздкою раз у раз випадають з рук ключі від будинку або машини? Це явний знак, що не варто нікуди їхати. Краще на якийсь час відкласти поїздку, інакше це може дуже дорого обійтися.

3. Птах, що б’ється в скло.

Птах, який намагається влетіти в закрите вікно і б’ється крилами об шибки, це досить небезпечний знак. Можливо, хтось із близьких потрапив у біду і Янгол-охоронець таким чином намагається повідомити про це. В даному випадку краще всього обдзвонити всіх родичів, друзів і поцікавитися, як у них справи.

4. Нещастя перед чимось важливим.

Трaвма перед важливою зустріччю або розряджена батарея телефону, коли потрібно дочекатися важливого дзвінка… Не варто через таке злитися і неpвуватись. Звичайно, якийсь невдалий випадок може виявитися простим збігом, але якщо знаки повторюються, і весь час щось заважає здійсненню планів, то це точно знаки згори.

5. Безпритульний кіт або собака.

Буває, що за людиною на вулиці буквально по п’ятах слідує тварина. Це може бути дворовий кіт або безхазяйний пес. В таких ситуаціях не потрібно турбуватися, це дуже хороший знак. Зазвичай таким чином Ангел-хранитель попереджає про гарне і корисне знайомство. Можливо, в недалекому майбутньому відбудеться доленосна зустріч або з’явиться новий друг. Не варто відганяти бездомну тварину, краще нагодувати її і, якщо немає можливості дати притулок, то просто з добром відпустити.

6. Зачесалася долоня.

Багато людей думають, що якщо свербить ліва долоня, то це «до грошей». Але не завжди варто довіряти чуткам. Якщо ніякі гроші не приходять, а долоня не перестає свербіти, то це попередження Янгола-охоронця про те, що сьогодні не слід витрачатися на щось дороге.

Читайте також: Дізнайтеся, де вдома зберігати гроші, щоб їх ставало більше: 4 місця з найсильнішою грошовою енергетикою!

7. Павук.

Павучок, що спускається зверху на павутині, це добрий знак. Ні в якому разі не можна вбuвати павука. Варто очікувати радісних і добрих звісток.

You cannot copy content of this page