fbpx

Але, минулої неділі я побачила таке, що мене геть із колії винесло. Я тепер і не знаю, а заради чого усе це. Виявилось, що доки ми собі у всьому відмовляємо їмо макарони із піджаркою, невістка моя про себе “любу” не забуває

Ми зі сватами ще до весілля домовились молодій родині придбати квартиру. Ні ми, ні вони, не могли потягнути повної вартості житла, тож у борги залізли, але двокімнатну квартиру таки придбали.

Ми із чоловіком тепер на двох роботах працюємо, аби мати змогу виплачувати щомісячні внески по кредиту і ще й самим якось виживати. Невістка із сином теж не байдикують, як і свекри. Важко усім, але ми знали на що йдемо.

Я цього літа на заробітки у Польщу зі свахою їздила. Ми у тих полях, мало ж не полягли так нам важко було, але суму привезли гарну. Якщо ж я нормально після того, то у свахи негаразди зі здоров’ям почались. Тепер ті гроші по спеціалістам розвозить. Виявляється не можна було їй так важко працювати.

Син мій вдень працює, а вночі таксує. Спить по три чотири години і то в машині, адже не хоче замовлення прогавити хороше. Невістка також підробляє ще. Все заради того, аби швидше б уже з боргами розплатитись.

Але, минулої неділі я побачила таке, що мене геть із колії винесло. Я тепер і не знаю, а заради чого усе це. Виявилось, що доки ми собі у всьому відмовляємо їмо макарони із піджаркою, невістка моя про себе “любу” не забуває.

Я в неділю у сина на гостині була. Рушник у ванній кімнаті у мене впав у воду, то я новий вирішила із шафи дістати і повісити. Невістка із сином, саме щось оплачували через комп’ютер, то я не хотіла їх відривати.

Відчиняю я шафу, дістаю рушника і бачу, що там щось за стосом рушників є. Ну цікаво ж! Поглянула на свою голову. А в невістки там косметика складена. Креми лосьйони і якісь маски, там тих тюбиків пляшечок і баночок штук із двадцять.

Я ще здивувалась, чого то воно там. Покрутила в руках, фірма мені була не відома. Поклала все на місце і забула.

Згадала я нещодавно про те все, коли почала невістці подарунок до свят шукати. Ну, думаю, придбаю їй із тієї серії косметики щось. Ввела назву і отетеріла. 2500 за крем. Подумати тільки, я й не знала, що такі ціни за крем для обличчя існують. Але то найдешевший, бо там є дорожчі.

Математиком не потрібно бути, аби зрозуміти що у неї там тисяч на 50 за рушниками складено. Не дивно, чого заховано те все, бо питань виникає дуже багато.

Краще б я того не бачила, бо тепер місця собі не знаходжу від образи і обурення. Не знаю, як тепер і бути і що робити. Розповідати сину? Свасі? Чоловіку?

Не хочу своїм язиком розбрат вносити, але й мовчати у цій ситуації не бачу можливості.

На носі новий платіж і я не маю ніякого бажання його вносити, але ж і вибору не маю, бо пообіцяла сину допомагати.

От як бути?

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page