fbpx

Ангел і демон в одному образі: жінки які за знаком Зодіаку мають складний та суперечливий характер

Вона може бути тихим, ніжним і ласкавим кошеням, і раптом в одну мить люто блиснувши очима, перетвориться в нещадну хижачку. Летіти до небес і з розчуленням падати у прірву, знаходити задоволення в речах, що викликають відторгнення. Часом її думки нелогічні і сповнені всіляких протиріч, а непередбачуваність зводить з розуму.

Ці знаки зодіаку здатні заразливо сміятися в критичних ситуаціях, і плакати від щастя. А коханих людей замість ніжних зізнань обсипати лайкою. Що за розгардіяш твориться в їх голові, і де ж горезвісна логіка? І як зрозуміти жінку, яка до кінця і сама не в силах розібратися в собі? Напевно просто прийняти і полюбити, не намагаючись нічого змінити.

Адже, незважаючи на битву протиріч, часом абсурдні вчинки, ці демонеси в ангельській подобі роблять наше життя яскравішим. Найчастіше такі ексцентричні і суперечливі красуні, зі складним і іноді і просто нестерпним характером належать до декількох зодіакальних сузір’їв.

Овен

Спонтанність і нелогічність дій, і вічний сумбур в голові, дії випереджають її думки. Овен спершу зробить, піддавшись миттєвому бажанню, а потім, охолонувши, почне аналізувати. І часто журитися і звинувачувати себе за гарячковість. Тоді в душі перемагає ангел, і Овен на час затихає, стає обережною і послідовною.

Вона хоче стабільності і міцної родини, але біжить від тиші і спокою. Їй постійно потрібні нові емоції і відчуття, і впадати в крайності прерогатива її характеру.

Демонічні пристрасті часто переважають в Овні, їй хочеться бути «поганою дівчинкою», йти наперекір долі, доводити свою неординарність, вражати і епатувати. Навіщо? Швидше за все, навіть сама Овен не зможе дати однозначної відповіді.

Близнюки

Хто зможе зрозуміти жінку Близнюка воістину геній і неперевершений психолог. У ній немислимим чином поєднуються характери абсолютно різних героїв. Немов кожен день Близнюк проживає нове життя і долю.

Близнюки це жінка спалах, сьогодні вона будує плани, розраховує план дій на наступний рік, вона оптимістична і жадає втілення своїх ідей, але, прокинувшись вранці, закидає свої плани в довгу шухляду. Все перегоріло, в її голові виник черговий грандіозний проект.

Мінливість ідей і поглядів, постійні зміни настрою і бажання грати на публіку різні ролі. У неї завжди в запасі незліченна кількість ангельських і демонічних облич, і за змінами її образів просто неможливо встежити

Лев

Войовничий ангел, вона так бореться за справедливість, намагається викорінити свої недоліки і завжди на шляху чергового самовдосконалення. Левиця жадає захоплення, визнання і блиску, тут то і прокидається її демон марнославства.

Може стати нещадною і гордовитою, захистити себе височенним парканом і нікого не підпускати до себе близько. А в цей час її душа буде відчайдушно кричати, потребуючи ласці.

Ходити по найтоншій кромці льоду, боячись провалиться, і бажаючи за всяку ціну довести собі і оточуючим – рівних їй немає і не може бути. Її ангел в серці віддасть останнє, допоможе в біді, а демон в цей же момент, без жалю, атакує суперника.

Риби

Її демона розгледіти не так вже й просто. Він завжди тихо і непомітно ховається в глибинах душі. А ось Риба завжди чудово обізнана про своїх демонів і часто із задоволенням йде на їх приводу.

Жінки цього знаку досить самокритичні, вміють визнавати свої помилки, тому стаючи на «темну сторону» Риба прекрасно усвідомлює, що робить. Вона може бути чесною в глобальних речах і брехати просто так, заради розваги. Щоб здаватися успішнішою або хоча б на словах озвучити те, чого в її житті немає. Від цього вона відчуває своєрідне задоволення, причому вона впевнена, що її казки нікому не принесуть шкоди.

Поступливість, уміння прощати і не мстити, межують з лінню, бажанням заховати голову в пісок і нехлюйством. Свої демонічні бажання вона ретельно приховує, ангельська ж сторона Риби завжди на виду і часто переважає.

You cannot copy content of this page