fbpx

Баланс між відвертістю і хорошим смаком: показали фото з весілля Ірени Карпи

Українська письменниця, музикант та культурний аташе посольства України у Франції Ірена Карпа вийшла заміж за нащадка Віктора Гюго, французького аристократа Людовика-Кирила Требюше, пише Gazeta.ua

Весілля відіграли в Марі в оточенні найближчих людей. Як зазначила сама Ірена, винa на столі були французькі, а ось закушували гості українськими стравами.

Вінчальну сукню для третьої весільної церемонії Карпи створював український дизайнер Іван Фролов.

“Коли тільки познайомилася з Іваном, в паризькому шоурумі у нас в Культурному центрі, одна з дівчат-дизайнерів захоплено сказала: “Коли буду виходити заміж, замовлю у тебе плаття”. У мене тоді в планах не було заміжжя, але ідея мені сподобалася. Я тоді ще пожартувала, що вийти заміж втретє можна тільки через сукню Івана. І плюс, звичайно, в тому, що діти вже настільки великі, що можуть нести шлейф і не дуже на нього наступати. Ось так пожартуєш, а воно і збудеться”, – розповіла Ірена Карпа.

За словами зірки, вона не мала лише кілька вимог – наряд повинен був бути простим, без “ефекту торта”, але при цьому не пуpитанським.

“Всі ці закриті сукні-футболки, вишивка і образ пристойної духовності мені були не потрібні. Хотілося знайти правильний баланс між відвертістю і хорошим смаком. А ніхто інший як Іван так тонко не відчуває жіночність”, – зазначила вона.

На примірку була всього лише одна ніч напередодні весілля. Спочатку плаття повинно було бути із закритою спиною, але в останній момент вирішили ризикнути, отримавши елегантний наряд на тонких бретелях.

Читайте також: Співачка і письменниця Ірена Карпа в Парижі втретє вийшла заміж(відео)

“Фінальна примірка сталася в ніч перед весіллям – плаття сіло ідеально. І хоча за дверима стояв Луї, ми вирішили не показувати образ нареченої до ранку”, – розповів Іван Фролов.

І додав, що однією з окрас сукні стало мереживо французької фабрики Solstiss.

You cannot copy content of this page