fbpx

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне підкреслила стрункі ноги cпокуcливою сукнею(фото)

Таюне продемонструвала не тільки гарні вокальні дані, але й ефектний образ.

Вчора Олег Винник з аншлагом виступив у столичному Палаці спорту з грандіозним шоу “Ти в курсі”, пише ТСН.

Підкорювач жіночих сердець радував публіку і всіма улюбленими хітами (“Ніно”, “Вовчиця”, “Счастье”, “Возьми меня в свой плен”, “Невеста”), і новими композиціями (“Дари добро” та інші).

Гарний вокал, щире виконання, фірмовий погляд, спілкування з публікою артиста – все зачаровувало глядачів.

Читайте також: “Я щасливий”: Олег Винник вперше показав своїх рідних (відео)

Доповнили харизму і привабливість Винника стильні образи. Він чотири рази змінював свій аутфіт: чорний класичний костюм і біла сорочка, бордовий піджак, чорна сорочка і штани.

І, (дуже несподівано для всіх), співак вийшов у папасі і бурці. У такому образі Олег виконав пісню “Нино” з грузинським акцентом.

На концерті також виступила бек-вокалістка Олега – Таюне, яку він називає “чарівна квітка”. Вона виконала три композиції.

Таюне мала чудовий вигляд. На ній була коротка чорна сукня, яка підкреслила її стрункі ноги, колготки в сітку і ботильони на підборах і з малюнком.

Свій аутфіт співачка доповнила красивим вечірнім макіяжем з акцентом на червоній помаді, зачіскою з локонами і червоним манікюром.

“Мені дуже подобається Таюне. Вона гарна, гарно співає. Я в захваті від неї”, – сказала одна з присутніх жінок на концерті.

You cannot copy content of this page