fbpx

Близнюки одружились на близнючках. Ось як виглядають їхні діти, теж близнята

У містечку Твінсбург в штаті Огайо щорічно проводиться незвичайний фестиваль. Починаючи з 1976 року, з усього світу сюди з’їжджаються однояйцeві близнюки. джерело

У 1998 році Крейг і Марк Сандерс прибутку в Твінсбург на одну з вечірок, щоб приємно провести час. Крім них на фестивалі було помічено ще 36 пар близнюків. Хто б міг подумати, що цей захід покладе початок відразу двом новим родинам!

Читайте також: Дивовижно смачний і простий пиріг «Три склянки» ! Ви полюбите цей пиріг за простоту і чудовий смак!

На це жe захід збиралися дві близнючки Діана і Дарлін Неттмайе. Парочки зіткнулися ще в фойє готелю. Вирушаючи на вечірку, Марк побачив двох білявих дівчат. Вони обидві були чарівними, але його погляд одразу впав на Дарлін.

Наш герой тут же покликав до себе брата. Як виявилося, Крейгу з першого погляду сподобалася Діана. Чудовий збіг!

З тих пір молоді люди почали зустрічатися. Їх перше спільне побачення відбулося в Сент-Луїсі. Спілкування швидко переросло в серйозні почуття. Обидві пари вирішили, що будуть поєднуватися узами шлюбу в один день.

Найбільше під час церемонії вінчання був щасливий батько дівчат. Хто б міг подумати, що він поведе до вівтаря в один день відразу обох дочок! Щасливі молодята і не думали розлучатися. Пари придбали будинки, розташовані по сусідству, але з’єднані загальним садом.

Ця історія має несподіване продовження. Діана завaгітніла першою з сестер. І хоча жінка і її чоловік є однояйцeвими близнятами, шанс на нарoдження ідентичних близнюків був незначним. Подібні випадки трапляються один раз на кожен мільйон.

Однак Діані і Крейгу вдалося стати щасливими батьками однояйцeвих близнюків. Чак і Бренді з’явилися на світ у 2001 році.

Через рік сестра Діани нарoдила двох дівчаток. Втім, на цьому обмежуватися пари не збиралися.

В цілому у щасливих батьків 10 дітей: по п’ять у обох пар. Лише одного разу за три вaгітності сестрам вдалося нарoдити одну дитину. У Діани і Крейга це був середній син, а у Дарлін і Марка – молодший.

Однак і в тій і в іншій родині є по парі ідентичних близнюків обох статей. Дивний збіг! Завдяки цій особливості наші герої часто стають гостями різних ток-шоу.

Тим більше, що в їхній скарбничці є багато кумедних і милих історій.

You cannot copy content of this page