fbpx

Брат Меган Маркл у відкритому листі просить принца Гаррі негайно скасувати весілля

Томас Маркл написав відкритого листа принцу Гаррі, в якому обpaзив сестру. Чим ближче до весілля принца Гаррі з Меган Маркл, тим більше негативу з’являється від родичів та екс-друзів, пише ТСН.

Зведений брат Меган Томас Маркл, який нещодавно назвав поведінку сестри “грою на публіку”, наразі написав принцу Гаррі відкритого листа, в якому обpазив Меган та порадив скасувати весілля.

Світлиною рукописного листа Томаса поділилося видання ІnTоuсh Wееkly.

“Чим менше часу залишається до вашого весілля, тим стає зрозуміліше, що це найбільша помилка в історії королівської сім’ї. Очевидно ж, що Меган – не найкраща жінка для Вас. Вона дрібна, пихата і змучена. Меган намагається зіграти роль принцеси як старіюча голлівудська актриса нижче середнього рівня”, – написав брат у листі.

Читайте також: Досі чекаємо: зведена сестра Меган Маркл обурена тим вчинком своє сестри

Чоловік також підкреслює, що “фальшиве казкове весілля” стане приводом для жалю і матиме згубні наслідки для всіх представників британської монархії.

“Ви і королівська сім’я повинні покласти край цьому фальшивому весіллю, поки не стало надто пізно”, – зазначив Томас.

Раніше зведена сестра Меган Маркл Саманта, яка обуpена тим, що її не запросили на весілля звинуватила Меган у неповазі. Жінка навіть погpoжувала опублікувати книгу про Меган, яка її викриє.

Нагадаємо, 19 травня принц Гаррі одружується на своїй коханій Меган Маркл. Церемонія одруження відбудеться в каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку. Наречені вже майже закінчили підготовку до весілля, вони обрали кондитера, флориста, фотографа. А також визначились з музичним супроводом церемонії вінчання, свідком та навіть каретою. Єдине, що тримається у секреті до останнього, це весільна сукня нареченої.

You cannot copy content of this page