fbpx

Була у мене знайома, яка до тремтіння в колінах хотіла мати власний автомобіль. Випиваючий чоловік, троє дітей і дві собаки залишали мало шансів на здійснення мрії

Але Белла зціпила зуби, відмовляла собі в найнеобхіднішому, набирала стільки підробітків, що діти забували, як виглядає мама.

І ось нарешті – здійснилося! Новенький, з голочки Форд Фокус, дивовижного вишневого кольору зайняв законне місце під вікнами.

Белла почала їздити на роботу на машині, впиваючись своїм щастям – більше не треба лізти в переповнений громадський транспорт.

Але, як відомо, весь ізюм в деталях.

Їхати до роботи Беллі було рівно дві зупинки на метро. Причому і дім, і робота знаходилися на відстані п’яти хвилин ходьби від нього. Після початку роботи о 9, вона виходила з дому о 8.30 і була на місці не пізніше 8.55.

Їзди на машині по маршруту дорога-дім (по дорозі була одна складна розв’язка) виявилося без пробок 15-20 хвилин, а в годину пік 1-1,5год..

Щоб не штовхатися в пробках, Белла вчинила дуже хитро: вона виїжджає з дому о 6.30, в 7 на місці. А потім просто спить в машині 2 години. Профіт!

Думали, їй швидко набридне і повернеться до метро. А ось дзуськи! Восьмий рік так їздить.

Автор – рolax158.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page