fbpx

Черкащани знайшли пляшку зі щасливими 100 доларами від ведучих шоу “Орел і Решка”

Черкащани Влада і Макс Любченки знайшли на Філіппінах пляшку зі щасливими 100 доларами від ведучих шоу “Орел і Решка”. Про це пише “Інфоміст”.

“Програму “Орел і Решка” на дозвіллі час від часу дивимось. Поїздку на Філіппіни вже на той час спланували. І якраз за кілька днів перед від’їздом вийшов черговий випуск шоу. Загорілися таки знайти цю пляшку. Тому довелося дещо підкоригувати маршрут, наблизивши його саме до острова Палаван, біля якого і заховали щасливі 100 доларів”, – розповідає Влада.

Аби таки дістатися до конкретно вказаного місця, довелося вмовити капітана човна змінити екскурсійний маршрут та ще додатково певну відстань пропливти самотужки. Щасливі 100 доларів черкащани вирішили не витрачати, а зберегти як сувенір.

“Ми подорожували без багажу, а пляшку, як знаємо, в ручну поклажу брати не можна. Тож таки довелося придбати сумку, тепер така приємна пам’ятка прикрашає наше робоче місце”.

Читайте також: Місцями температура сягне 5 градусів морозу: на Україну насувається шторм із заморозками

Опісля черкащани надіслали фото із знахідкою за вказаною у записці електронною адресою, тож згодом отримали зворотні вітання від ведучого шоу Євгенія Синельникова.

Додають, що ця поїздка для мандрівників була найбільш далекою. До цього бували в Індії, на Шрі-Ланці, згодом планують побачити Африку та Південну Америку.

Зазначимо, “Орел&Решка” – розважальна телепрограма, присвячена подорожам. У кожному випуску розповідають про одну країну або місто з двох точок зору мандрівника: необмеженого матеріально та ощадливого зі 100 доларами в кишені. Той, у кого золота безлімітна банківська картка, в кожному випуску залишає для туристів пляшку із запискою та 100 доларами, вказавши її точне місцезнаходження.

Мы сделали это!🙀😁 Бутылка со 100$ от «Орла и Решки» @orelireshka_official на Палаване найдена НАМИ😍 Пришлось поуговаривать команду экскурсионной лодки сойти с маршрута, а Максу сплавать на остров,где @ga_ria спрятала бутылку, но радости полные плавки😊😊 Жаль,что что бутылка без наклеечки,но попытаюсь ее в ручной клади увезти домой на память🇵🇭 #орелирешка #орелирешкаморскойсезон #кладоискатели #бутылкаорелирешка #палаван #philippines #palawan #vacation #travel

Публикация от Vladislava Liubchenko (@vladiliu)

You cannot copy content of this page