fbpx

Чого в жодному разі не можна ставити на новорічний стіл 2019

Щоб наступаючий 2019 рік був вдалим і щасливим, при підготовці святкового меню варто врахувати переваги “господині” року – Жовтої Земляної Свині. Як стверджують знавці феншуй, Свиня не капризна і любить ситно поїсти, тому обов’язково оцінить щедрий і багатий стіл, пише “Сегодня”.

Меню на рік Свині має бути простим, невимушеним і домашнім – таким самим, як і покровителька року. Тому не потрібно цілий день сидіти над делікатесами, які вимагають майстерності шеф-кухаря. А щоб не розгнівати Жовту Земляну Свиню, слід заздалегідь з’ясувати, які продукти варто виключити з меню.

Зрозуміло, не можна ставити на новорічний стіл 2019 страви зі свинини – молочних поросят, буженину, сало, холодець, сосиски, ковбаси, паштети, бекон і шинку.

Також варто уникати желейних десертів – для виробництва желатину часто використовують свинячі гомілки. Пам’ятайте, що Жовта Земляна Свиня любить тільки натуральну і свіжу їжу, тому відмовтеся від напівфабрикатів, фаст-фуду і заготовок.

Читайте також: Рецепти гарячих страв на новий рік 2019

Більшість господинь люблять дивувати гостей святковими стравами у вигляді символу наступаючого року. Але проблема в тому, що вони будуть виглядати красиво тільки до подачі на стіл, а потім стануть зруйнованими і неестетичними, що навряд чи припаде до душі Жовтій Земляній Свині. Краще прикрасьте стіл іграшкової фігуркою свинки на знак поваги і підготуйте окрему мисочку із зерном, хлібом, горіхами або крупою.

You cannot copy content of this page