fbpx

Дізнайтеся, яким даром вас наділила доля, згідно з вашою датою народження

Згідно алхімії і нумерології ваша дата народження не є випадковістю. Вона може багато чого розповісти про те, яким вродженим даром наділила вас доля, пише Zerkalo.

Неважливо, вірите ви в магію чи ні, вам лише потрібно прислухатися до себе і зрозуміти, яка сила прихована всередині вас.

Щоб дізнатися своє число, вам потрібно скласти всі цифри дати вашого народження (день, місяць, рік) і отриману суму звести до однозначного числа.

Наприклад, якщо ви народилися 1 вересня 1975 року народження, то вашим числом буде 5 (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5).

Читайте також: ЗІГНІТЬ РУКУ В КУЛАК, І МИ РОЗКРИЄМО ТАЄМНИЦЮ ВАШОЇ ОСОБИСТОСТІ. ПЕРЕВІРТЕ, ЯКЩО НЕ БOЇТЕСЬ!

Який же дар був по праву даний вам від народження?

Число 1 – Маг

Число 1 – це число число Створення. Вважається, що ті, хто народився під його впливом, стають прекрасними магами, так як вони здатні впливати на інших і нав’язувати свою волю.

Це володарі дуже великої сили волі. Однак їм потрібно бути обережним, щоб не маніпулювати і не намагатися контролювати інших людей.

Число 2 – емпатія

Ви дуже чутливі до навколишнього енергії. З самого раннього віку ви навчилися відчувати наміри інших людей, і це наділило вас дивовижною чуйністю.

Ваш чарівний дар закладений у вас в серці, а ваш третє око дуже сприйнятливі. Використовуйте свій творчий хист, щоб полегшити бiль інших людей, але намагайтеся відразу відновлювати свою енергію, перебуваючи на природі.

Число 3 – Триєдиний Місяць

Це число втілює три фази Місяця: молодий місяць, повний Місяць і спадаючий. Існує повір’я, що люди з числом 3 є інструментом триєдиної Богині.

Усередині вас закладена сила творення і руйнування. Правило “Будьте обережні зі своїми бажаннями” як не можна краще відноситься до вас, так як ваш чарівний дар полягає в тому, що ваші думки і бажання дуже швидко стають реальністю.

Число 4 – Управитель стихій

Число 4 знаходиться в зв’язку з 4 стихіями Землі: вогонь, вода, повітря і земля. Ваша сутність – врівноважити всі чотири стихії, тому ви маєте сильний розумом і раціональність.

Ви здатні постійно черпати енергію з стихій, і вас дуже складно наврочити. Так як вогонь, вода, повітря і земля створюють потужне захисне поле навколо вас, ви можете відображати негативну енергію.

Число 5 – спіритуалістів

Так як число 4 символізує 4 стихії природи (вогонь, повітря, воду і землю), число 5 уособлює 5 елемент – Дух (або ефір в давньогрецькій філософії).

Читайте також: ЯКЩО ДИТИНА НАРОДИЛАСЯ В ЦІ ЧИСЛА, НА НЕЇ В ЖИТТІ ЧЕКАЄ ЩАСТЯ ТА УСПІХ

Народжені під впливом числа 5 знаходяться в зв’язку з областю духів і здатні їх викликати з того світу. З цієї причини вони стають прекрасними спіритуалістами.

Число 6 – Учень Сонця

Число 6 символізує Сонце і все, що виникає з джерела світла. Ви володієте великим запасом енергії, отримуючи енергію Сонця. Народжені з цим числом втілюють всі життєві блага і їх силу.

Ви цілитель і лідер. Але велика влада дає і велику відповідальність. Вам потрібно навчитися використовувати свій магічний дар, не порушуючи моральних цінностей.

Число 7 – Учень Місяця

Число 7 символізує Місяць і чаклунство, яке дарує нам королева ночі. Ваш дар – це чиста і неприборкана магія Місяця. Ви інстинктивно відчуваєте, що потрібно робити, але рідко робите щось двічі.

Люди з цим числом вміють імпровізувати завдяки дуже розвинутій інтуїції. Крім того, ви часто бачите віщі сни. Якщо ви навчитеся їх правильно інтерпретувати і довіряти собі, ви будете здатні творити чудеса.

Число 8 – Відьма

Це число вважається одним з найбільш магічних. Воно пов’язане з шабашем відьом і вісьмома кутами світла.

Ви володієте великою магічною силою, яку можете відкрити в собі пізніше. Ви володієте точним внутрішнім компасом і легко можете відрізнити правильне від неправильного.

Число 9 – Шаман

Останнє число символізує єдність усього вищесказаного. Це врата, де все починається і все закінчується. З цієї причини ви дивитеся на світ не так, як інші.

Ваш магічний дар – артистична і творча натура і вміння бачити ситуацію з цікавої точки зору. Ви здатні лікyвати. Так як це число пов’язане зі смepтю та переродженням, ви можете виходити за рамки цієї реальності, як справжні шамани.

You cannot copy content of this page