fbpx

Дочка 4-х років поступилася місцем бабусі в автобусі, через секунду від сміху плакав весь салон

Моя донька почала розмовляти досить рано. Але незнайомі люди насилу розуміли, що саме вона хоче сказати, а одна з фраз одного разу змусила плакати від сміху весь автобус. Джерело

Відразу після Великодня чоловік поїхав у відрядження. Так як у мене немає прав, в поминальну неділю довелося їхати на цвuнтар в громадському транспорті, при цьому ще й з дитиною.

Читайте також: Неймовірно смачний кавказький соус на зиму, а готується дуже просто!

Думаю, дівчинка у мене вже доросла (тоді їй 4 рочки було), вихована, все пройде добре.
Дочекавшись автобуса, зайшли в салон і зайняли два вільних сидіння. Як не дивно, людей було не багато.

Але проїхавши всього кілька зупинок, всередині вже було не проштовхнутися. Ще пару хвилин їзди і в салон насилу забирається старенька бабуся: з двома паличками, у великих окулярах і з тремтячими руками.

Так як ми з донькою сиділи найближче до входу, старенька одразу ж зупинилася біля нас.

Тут моя радість схоплюється і каже: – «Бабулечко, сідайте на моє місце». Охаючи, жінка похилого віку присіла, а потім каже: – «Спасибі донечко! Яка вихована дівчинка! Хто тебе так навчив ?! ».

Дочка, якій явно сподобалося, що її вчинок не залишився непоміченим, гордо і на повний голос заявляє: – «Це мама мене навчила! Я завжди поступаюся місце напівжuвим! ».

Весь автобус покотом. Дочка не зрозуміє через що така бурхлива реакція, а я, стримуючи від сміху сльози, намагаюся пояснити старенькій, що мала хотіла сказати «літнім» … а вийшло те, що вийшло

You cannot copy content of this page