fbpx

Дружба з ними суцільне свято: знаки Зодіаку з найкращим почуттям гумору

Почуття гумору — одна з тих якостей, яку розвинути дуже важко.

Як правило, воно буває природним, а отже, безпосередньо залежить від розташування зірок при народженні. Вивчаючи гороскопи астрологи виділили найвеселішу четвірку тих, хто вміє бачити смішне навіть у трагічній ситуації. Джерело

Близнюки

Чоловіки і жінки — Близнюки здатні розсмішити навіть дуже похмурих песимістів. Для цього їм не потрібно прикидатися кумедними, вони природні, як діти. Іноді вони бентежаться від того, чому їх промови і вчинки викликають посмішку. Близнюки не знаходять у своїх словах нічого комічного, проте всі інші не чули нічого смішнішого за цілий день.

Читайте також: Ці знаки Зодіаку найбільш уїдлuві, балакучі і зухвалі. Їм палець в рот не клади бо відкyсять по самий лікоть

Лев

Леви створені для сцени і шанувальників. Вони прагнуть залучити до себе якомога більше уваги. Вони обожнюють дозвільний спосіб життя і веселе проведення часу. Якщо у Лева гарний настрій, він буде весь вечір сипати жартами, нехай трохи плоскими, але піднесений настрій вам забезпечено.

Водолій

Гумор інтелектуала — Водолія зовсім іншої властивості. Представник цього повітряного знака вельми дотепний і не полізе за словом у кишеню. Він справжнє джерело нових смішних історій, більшість з яких складає сам. Це той тип людей, який вміє зробити гостре зауваження в підходящий момент. По натурі Водолій — баляндрасник і веселун, душа компанії, яку готовий розважати нескінченно.

Терези

Терези колекціонують вдалі жарти, тонкі анекдоти з розумним підтекстом, комічні фрази. При нагоді вони «запалять» у будь-якій компанії, розважаючи публіку перлами своєї гумористичної колекції. Надзвичайно смішні історії вони можуть вигадувати на ходу. А співрозмовникам залишається тільки гомерично реготати і здогадуватися, чи придумали Терези курйозну байку чи це потішний випадок з життя.

Якщо ви хочете зарядитися позитивною енергією, пожартувати і повеселитися, Близнюки, Лев, Водолій і Терези складуть вам відповідну компанію. Спілкування з ними цілком може замінити похід на стендап-концерт.

You cannot copy content of this page