fbpx

Двадцять п’ять тисяч за сукню півтори тисячі за кожного гостя, а ще торт і оформлення залу. Те весілля було для мене “золотим”, але воно не відбулось. І після всього моя донька таке мені заявляє?

Двадцять п’ять тисяч за сукню півтори тисячі за кожного гостя, а ще торт і оформлення залу. Те весілля було для мене “золотим”, але воно не відбулось. І після всього моя донька таке мені заявляє?

Три тижні тому повинно було відбутись весілля моєї доньки. Я сама її виховувала, дуже важко працювала, аби на ноги її поставити і дати гідну освіту. Навіть за кордон поїхала заради неї. Я ж розуміла, що жити їй треба окремо, але я не могла придбати їй житло, ото і поїхала на нього заробити.

І от, коли квартиру я придбала і подарувала моя донька туди заїхала не сама а вже із нареченим. Я дуже тішилась, адже їй уже 25, саме пора і заміж вийти і онучат мені подарувати.

Читайте також: Ззовні гарне і світле приміщення зустріло мене темними коридорами і неприємним запахом. Я, навіть не одразу увійти туди змогла, надто різким був контраст між життям за територією і тут. Олена мене зустріла радо. Показала свою кімнатку, провела екскурсію, з гіркою посмішкою розповіла про “радості” життя в старечому домі. Додому я їхала із одним єдиним твердим рішенням і з наміром будь, що зробити, як надумала. та несподівано мої діти виступили проти

З отим Олегом вони чотири роки в парі. Я думала, о весілля раніше зіграємо, не раз прямо про це й говорила, але вони, ніби і не чули. олег віджартовувався. що ще встигнуть і все буде.

І от, коли я повернулась, то зустрілась зі сватами. Сказала їм прямо, що не маю наміру більше такого терпіти. Мовляв, їхній син долю моїй доньці поламає. ну куди воно годиться, або під вінець веди, або вже залиш. Гарна, молода, долю знайде. Хіба ж ні.

От так я настояла і свати погодились. Запланували ми весілля. Ох і дорого нині забава така, скажу вам. Я гарну копійку із заробітків принесла, але гроші, що вода крізь пальці. Скільки на те гуляння пішло, що люди добрі.

Так от, у день весілля мій зять майбутній просто не з’явився. Бачте. він не знає, чи готовий. Донька, що ляля в сукні з зачіскою і макіяжем, фотограф вже її відзнімкував з усіма рідними, а тут на тобі – весілля не буде, бо пан передумав.

Я тоді до них їздила, але свати лиш руками розвели. Мовляв вночі як пішов кудись, так його і немає. самі нічого не розуміють.

Ми рідню до ресторану повезли, ну треба ж було і харчі з’їсти і торт той дорогий. Але так собі посиділи. Скоріше поминки нагадувало. ніж весілля, чи що то воно таке було.

І от минуло три тижні і мій “зять” стоїть на порозі з квітами. простіть. пробачте, не знаю що на мене найшло, вашу доньку кохаю і хочу на ній одружитись. Летів він вільним птахом, а квіти його наздоганяли.

Ну і це не все. Виявилось. що донька моя з ним таки зустрічається таємно. Сміх і гріх. але вони знову віднесли заяву і планують одружуватись.

Я стіною проти стала. Ну куди воно годиться, як можна цій людині після всього довіряти. Сказала донці, що не дам їй таку помилку зробити, а якщо за плечима моїми таке втне, то я їй більше не мама і квартиру подаровану – заберу.

І свати мене просити приїздили і доня тест із двома сиужками показує. Мовляв дитині тато потрібен. Але я невблаганна.

От скажіть мені, ви б своїй дитині дозволили за такого чоловіка заміж іти?

Хіба ж я не права, що бороню її від такої помилки?

Наталія Т.

04,06,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page