fbpx

Фреймут рекомендує: Не їжте цибулю і часник, тому що це шлях до самотності

Директор Школи панянок реаліті “Від пацанки до панянки” Ольга Фреймут точно знає, як потрібно себе вести, щоб не зганьбитися. Важливими життєвими правилами ведуча Нового каналу поділилася зі своїми шанувальниками. Комусь вони здадуться дуже веселими, але перетворюватися в пані з серйозним обличчям зовсім не хочеться, пише “КП в Україні”.

Правило 1. Справжній пані ніколи не холодно, і вона не хоче їсти

І в туалет вона також не хоче. Якщо вона хоче їсти, то вже вдома, щоб ніхто не бачив. Мене, наприклад, мама ще зі школи, коли ми жили дуже бідно, годувала вранці манкою, щоб коли я, приходячи на день народження до своїх подруг, нічого не їла. Жорстокі методи, але вони діяли. Я завжди мала гідний вигляд, навіть в 8 років.

Правило 2. Уявіть, що за вами постійно хтось спостерігає

Так, нехай це буде навіть на манiaкальному рівні, але уявіть собі, що за вами дивиться Бог, а Бог – чоловік. І коли ви одна вдома, а рука тягнеться до фрикадельок в каструлі – пам’ятайте, що за вами дивляться. Краще візьміть тарілку, а ще краще – відмовтеся від фрикадельки і візьміть щось більш привабливе.

Правило 3. Треба їсти те, з чим ви себе асоціюєте

Якщо ви хочете, щоб вас приймали за сальтисона – їжте сальтисон. А якщо ви сприймаєте себе якимось свіжим, гарним фруктом, тоді їжте яблука, груші та сливи.

Читайте також: І це вони кажуть, що я дуже старенька і стpaшна: Ольга Фреймут потролила фанаток, які критикували її зовнішність

Правило 4. Не коліть ботокс, старійте з гідністю

Ви можете уявити, щоб королева Єлизавета вийшла на балкон свого Букінгемського палацу з такими великими губами? А у неї гроші є, повірте мені. Вона могла б собі на всі гроші і губи наколоти, і вилиці зробити, і навіть декoльте. Але жінка тримається, не робить цього, бо знаєте що? Красиво старіти – правильно.

Правило 5. Ваша мова – ваш паспорт

Якщо у вашій мові будуть прості слова, висловлювання – все відразу зрозуміють, звідки ви родом і якого племені. Тому прикрашайте свою промову красивими цитатами. Але бажано своїми, а не Пушкіна, якого ви називаєте Лермонтовим. Бо кажуть: “Ось Пушкін сказав …”, а то взагалі не Пушкін сказав, а Тарас Шевченко. Люди ж можуть перевірити.

Правило 6. Правильно одягайтеся

Не обов’язково надягати дорогі речі, хоча це, звичайно, важливо. Якщо поки у вас немає великих грошей – вибирайте одяг з натуральних тканин. Синтетика вас може підвести. У спекотну пору ви спітнієте і будете погано пахнути. Або ваше волосся наелектризується і буде стояти дибки. Якщо ж ви одягнете вбрання з натурального шовку, бавовни або кашеміру, зможете мати людську подобу завжди, в будь-яких обставинах.

Правило 7. Уникайте розмов про фізіологію

Якщо хтось у вас запитає, як ваше здоров’я, – ні в якому разі не розповідайте, що вам тільки що вирвали корінний зуб, мовчіть. Якщо вам хтось і скаже: “Оля, що з тобою, ти захворіла?”, Говоріть їм краще, що у вас анемія, аритмія або просто депресія. Це звучить красиво і робить вас загадковою справжньою леді.

Правило 8. Не їжте часник і цибулю

Навіть не питайте чому, просто не їжте і все, тому що часник і цибуля – це шлях до самотності.

You cannot copy content of this page