fbpx

Хіба ж нас можна здолати? У Львові, навіть попри відсутність світла оркестр виступив, та настільки вдало, що вирішили повторити, наступного разу уже планово

У Львові, навіть попри відсутність світла, Луганський філармонійний оркестр виступив 11 жовтня.

В день коли мав відбутися благодійний концерт, частина міста виявилась без електроенергії через масові ракетні удари ворога.

Проте навіть відсутність електроенергії не спинила організаторів і вони вирішили розпочати з увімкненими ліхтарями на телефонах.

Цитуємо допис на сторінці закладу:

“Львівський органний зал в несподіваних концертних умовах. Сьогодні раптово на концерті зникло світло. Не розгубилися і відразу увімкнули романтику. Комплекти ліхтарів напоготові. Концерт не зіпсували! Луганська Обласна Філармонія та любі працівники залу – сьогодні ви герої: Маленький принц”.

А ось, що розповів про то концерт співдиректор Органного залу Тарас Демко:

“Наші слухачі сприйняли це дуже позитивно. Всі були дуже задоволені. Ми написали, що вечір нам не зіпсували. Насправді, ми готуємося до таких ситуацій. Плануємо напрацювати окремі протоколи яким чином працювати у такому разі. Очікуємо, що взимку такі речі можуть бути регулярними.

Наш концерт без світла став свого роду сенсацією. Пропонуємо повторити цей досвід, але вже планово. 14 жовтня о 19:00 запрошуємо на Концерт без світла. Музика Баха. Буде тільки музика. Музика Баха. Ми вимкнемо світло. Тільки звучання органа. Як у старі добрі часи”.

Додамо також, що вхід до Львівського органного залу є безкоштовним для вимушених переселенців.

Варто також зазначити, що під час повітряної тривоги концерти призупиняють.

13,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page