fbpx

Хлопець Xейден Пaнeттьєрі показав її нову зачіску і дуже пухкі щоки

Американська актриса Xейден Пaнeттьєрі відзначила Різдво з новим коханим – актором Брайаном Xікеpсоном. Він опублікував фото зірки в своїх Інстаграм-Сторіс. На знімку 29-річна Пaнeттьєрі з’явилася з новою зачіскою і пухкими щоками. Схоже, актриса злегка додала у вазі, але як і раніше не втратила свій шарм.

Брайан мило підписав фотографію, повідомивши, що отримав золоту вітальну фотокартку на Різдво. Знімок актор супроводжував хештегом #sherylyoast. Xікерсон порівняв Пaнеттьєрі з її героїнею з фільму “Згадуючи Титанів” (2000).

Хейден змінила пряме волосся на кучерики. 

У той же час, колишній цивільний чоловік Хейден український боксер Володимир Kличко різдвяні канікули проводить не вдома, а біля океану. Знаменитий спортсмен привітав своїх прихильників з Різдвом прямо з води.

На початку жовтня ЗМІ облетіла новина про нову дівчину Володимира. З нею український боксер нібито з’явився під час конгресу Всесвітньої боксерської ради в Києві. Парочку застали за поцілунком. Обраницею Kличкa стала знаменита норвезька боксерка Cесілія Бpекхус.

Читайте також: Боїмося кричати про кохання: Тодopенко і Топалов показали сина в новому кліпі(відео)

Після розставання з Пaнeттьєрі Kличко відвіз їх 3-річну дочку Кайю-Євдокію в Європу, де вона ходить в престижну приватну школу. Хейден спілкується з донечкою по відеозв’язку.

https://www.instagram.com/p/BrsmPZ0HuXa/

За матеріалами.

Опубліковано 25 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page