fbpx

Хто ж представлятиме Україну на Євробаченні? Що відомо наразі, та коли буде ухвалене остаточне рішення

У оргкомітеті, посилаючись на пункт правил проведення Нацвідбору №3.4, заявили, що Аліна Паш не їде на Євробачення через подання нею недостовірної інформації.

“Суспільне має право прийняти рішення про визначення представника від України на конкурсі з числа інших фіналістів”, – йдеться у заяві.

Тобто, потенційно представляти Україну на Євробаченні 2022 може хто завгодно: Kalush Orchestra, Wellboy, Cloudless, Barleben, Michael Soul, Our Atlantic чи Roxolana.

Більше всього шансів у Kalush Orchestra, які перемогли в національному відборі за результатами глядацького голосування.

Остаточне рішення буде ухвалене на засіданні Наглядової ради НСТУ у п’ятницю, 18 лютого. Там також обговорять ситуацію, що склалася навколо національного відбору.

“Чи можливо, що Україну на Євробаченні представлятиме Kalush Orchestra? Так, якщо оргкомітет прийме таке рішення. Якщо перше місце було з шaхрайством і його дискваліфіковують, відповідно, і переможцем стає інший”, – сказав голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії Микола Чернотицький.

Нагадаємо, що Аліна Паш у своєму Instagram написала в середу, що “не хоче віртуальної вiйни та хeйтy”, який на неї виливається останніми днями.

“Головна вiйнa зараз – це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році. Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким сeрцeм я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль”, – написала зірка.

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page