fbpx

І тут з його кишені випадає ЦЕ! Навіть я очі витріщив, а що говорити про його дружину! Такого виразу обличчя я більше ніколи не бачив.

Є у мене одружений друг. Зайшов я якось до нього, а вдома тільки дружина — пере. Думаю, посиджу, почекаю друга. Дружина зайнялася своїми справами — витягує все з кишень брудного одягу і закидає в пральну машинку. Добралася до штанів мого друга і застигла. Джерело

На світ божий з кишені випав гумовий чоловічий засіб захисту. Коли перший шoк пройшов, почалася істерика — слова і сльози лилися рікою, я дізнався про друга багато нового, благо, в епітетах жінка не соромилася.

Друга не було досить довго, так що встигла настати наступна стадія — заспокоєння і розробка планів помсти. Бажано жoрстoких. Десь на третьому варіанті я почав другові співчувати і зрозумів, що його треба якось рятувати.

Читайте також: “Цивільний шлюб”. Дами, ну ви що! Ви просто співмешканки. Цинічно і правдиво

І тут приходить сам «винуватець», ні сном, ні духом не відаючи, яка доля йому уготована. Вітається зі мною (я нагадую, що збиралися поїхати в магазин), цілує дружину (вона стійко тримається заради майбутньої помсти і посміхається), йде в спальню, щоб переодягнутися. Дружина всім своїм виглядом показує мені, що буде, якщо я поділюся її планами.

Але я все ж розповів йому нишком про те, що трапилося. Він задумався, але вийшли ми до машини, як ні в чому не бувало. Сіли (дружина з нами поїхала). А машина у друга — досягнення вітчизняного автопрому, «Лада», випуску початку 2000-х. Так ось, пробує він завести це диво — ні в яку. Він починає лаяти руки тих, хто зробив таку «консервну банку», дістає з бардачка брата-близнюка того вироба, що знайшла дружина (у неї відвисла щeлепа), відкриває його (у дружини очі «по п’ять копійок»).

Читайте також: Ви навіть не уявляєте наскільки легко обдурити ваш мoзок. Ці картинки доведуть що ви можете бачити те, чого насправді немає

Друг вилазить з машини, відкриває капот, щось там робить з цієї штуковиною (може, прилаштував кудись), сідає назад і легко, з першого разу запускає двигун. Рушає з місця, примовляючи: «І як би я без нього обходився? Незамінна річ в господарстві!»

Навіть я очі витріщив, а що говорити про його дружину! Такого виразу обличчя я більше ніколи не бачив.

You cannot copy content of this page