fbpx

Історія про жінку без грошей та з дитиною на руках

Одна історія розповідає про те, що одного разу була на світі жінка без грошей і з дитиною на руках. Вона йшла повз вуличне кафе, коли раптом почула: “Зайди і бери все, що хочеш, але пам’ятай головне. Не забувай одну річ: після того, як ти покинеш приміщення, двері закриються навіки. А зараз користуйся нагодою, але завжди пам’ятай головне”, пише Uznavator.

Увійшовши в середину, жінка побачила, що на столах лежить незліченна кількість золота і коштовностей. Від подиву вона розкрила рот. Пустила дитину на підлогу і жадібно почала запихати в кишені багатства.

Жінка отримала попередження зверху: “У твоєму розпорядженні всього 9 хвилин!” Втративши сили і через раз дихаючи, наповнивши доверху свої кишені за останні хвилини, вона вибігла з усім багатством назовні. Двері зачинилися… І тут жінка схаменулася, що дитя залишилося всередині. Але двері зачинилися навіки.

Така ситуація має місце і в нашому житті. Ми живемо в цьому світі вкрай мало і нерідко чуємо свій внутрішній голос: пам’ятай про головне. А головне – це душа, сім’я, наша сутність.

Читайте також: Дівчині запропонували обрати дитину на всиновлення. Її відповідь здивувала навіть завідуючу

Але матеріальні блага іноді нас так засліплюють, що головні цінності залишаються на задвірках свідомості і життя. Тільки смeрть нам відкриває очі і тоді все стає на свої місця. Коли двері в це життя більше ніколи для нас не відкриються, ніякі незліченні багатства нашу душу не врятують.

You cannot copy content of this page