fbpx

Істинна проста: любов подібна бумерангу – якщо посилаєш її в світ, вона до тебе повертається

Скільки б ми не говорили про любов до себе, про прийняття себе, всі наші слова і дії відбуваються з застереженням: «Так, але …». Сьогодні я люблю себе і подобаюся собі, а завтра не зовсім або зовсім ні. В кінці-то кінців, неможливо ж бути весь час задоволеним собою, постійно жити в стані натхнення. І все-таки – можливо, Трaнсерфінг реальності це красномовно підтверджує.  Джерело

Читайте також: “Висока репутація — найперша необхідність для шахрая!” Найкращі цитати Агати Крісті

«Хочете бути коханим – почніть випромінювати любов. Хочете отримувати подарунки від життя – почніть їх дарувати, в тому числі і собі».

Як відчути цей стан? Що необхідно робити, щоб змінити своє життя в одну мить? Як ставитися з любов’ю до себе не один день, а все своє життя? Дотримуйтесь цих порад і у вас вийде.

ПОРАДА № 1. ПРИЙМІТЬ СЕБЕ ЯК Є

Якщо ви себе не любите, то і вас ніхто не полюбить. Більш того, ви ніколи не будете щасливі. Будь-який кoнфлікт душі і розуму негативно відбuвається на зовнішності і характері. Відповідно, і шар вашого світу набуває все більш похмурі відтінки. Перш за все потрібно любити себе, а вже потім звертати увагу на переваги інших. Вам потрібно зрозуміти і відчути такий факт: маятники примушують вас змінити себе. Змушують відвернутися від своєї душі і дотримуватися правила: «Вони краще за тебе, тому, роби як вони, стань схожим на них, сиди в матриці, будь гвинтиком». Насправді, ви унікальні. Поверніться до себе, прийміть себе як є, дозвольте собі бути собою, візьміть своє право бути правим. Тоді вам буде чим пишатися і за що себе поважати.Дозвольте собі розкіш мати недоліки, переведіть фокус уваги на свої переваги.

ПОРАДА № 2. ДБАЙТЕ ПРО СЕБЕ

Якщо ви поки не здатні полюбити себе як є, займіться собою, своїм вдосконаленням. Запишіться у фітнес-клуб. Почніть серйозно вивчати іноземну мову. Спробуйте одягатися по-новому, не як зазвичай. Зробіть собі магічне татуювання. Заведіть собі чарівний талісман – кулон або каблучку. Займаючись собою, ви знаходите новий сенс життя. Турбота про себе цілком може стати вашою метою, якщо інша мета поки не знайдена. Це дійсно гідна мета, і вона притягне до вас удачу і благополуччя. Ви гідні всього найкращого.

Як відомо, ми завжди любимо тих, про кого піклуємося. Значить, потрібно більше приділяти собі увагу, піклуватися, займатися собою. І ще любов подібна бумерангу – якщо посилаєш її в світ, вона до тебе повертається.

РАДА № 3. НЕ ДОМАГАЙТЕСЯ ЛЮБОВІ

Уявіть, що ви стоїте перед дзеркалом світу. Якщо ваш образ – любов, в відображенні ви отримаєте те ж саме. Але якщо образ містить бажання добитися взаємності, не варто сподіватися побачити в відображенні відповідне почуття. Дзеркало відобразить лише ваші потуги стати коханим. Коли любов переходить у відносини залежності, виникає надлишковий потенціал – енергетичний «перепад тиску». Відносини залежності визначаються постановкою умови типу: «Якщо ти не одружишся зі мною (Не вийдеш за мене), значить, ти мене не любиш. Якщо ти мене любиш, значить, ти хороший. Якщо ти мене не любиш, значить, ти поганий ». Чим сильніше бажання володіння, тобто у відповідь любові, тим сильніше дія рівноважних сил, які зроблять все на зло. Любов без умов, без права володіння не створює відносин залежності та генерує творчу, позитивну енергію. Тільки безумовна любов здатна створити диво – любов у відповідь.

Якщо ви себе не любите, то і вас ніхто не полюбить. Поверніться до себе, прийміть себе як є, дозвольте собі бути собою, візьміть своє право бути правим. Дозвольте собі розкіш мати недоліки, переведіть фокус уваги на свої достоїнства. Якщо ви поки не здатні полюбити себе як є, займіться собою, своїм вдосконаленням.

Ви гідні всього найкращого. Любов подібна бумерангу – якщо посилаєш її в світ, вона до тебе повертається. Чим сильніше бажання володіння, тобто у відповідь любові, тим сильніша дія рівноважних сил, які зроблять все на зло. Тільки безумовна любов здатна створити диво – любов у відповідь.

You cannot copy content of this page