fbpx

Катя з самого початку розуміла, що свекруха її недолюблює. Ні, вони не сперечалися. Навіть навпаки – свекруха завжди поводилась дуже ввічливо і стримано. Але було очевидно, що Катя – не та дівчина, яку вона хотіла б бачити поруч зі своїм сином

Дивлячись на ставлення свекрух до своїх невісток, іноді так і хочеться запитати: «Навіщо ви руйнуєте сім’ї своїх синів?» Ось і Катерині не пощастило зі свекрухою. Жінка зробила все, щоб налаштувати сина проти невістки. І лише через роки вона зрозуміла, що накоїла.

Катя з самого початку розуміла, що її свекруха не любить. Ні, вони не сперечалися. Навіть навпаки – свекруха завжди поводилась дуже ввічливо і стримано. Але було очевидно, що Катя – не та дівчина, яку вона хотіла б бачити поруч зі своїм сином.

Катя ж не звертала на це уваги. Її цікавив тільки настрій чоловіка Руслана. А чоловіка, тим часом, свекруха обробляла по повній програмі. За відсутності невістки жінка постійно накручувала сина. Казала, що Катя не найкращий вибір, неосвічена, погано готує, не стежить за собою, і так далі. І нарешті вона домоглася свого.

Згодом Катя почала помічати, що і Руслан змінився. Спочатку він охолов до неї, а потім і зовсім став проявляти злість. У підсумку все це вилилося у розлучення. А через тиждень Катя дізналася, що при надії. Новина про дитину ніяк не пом’якшила норов Руслана і не змусила дати стосункам другий шанс. Він ще більше розізлився.

Катя більше не давала про себе знати ні Русланові, ані колишній свекрусі. Вона стала матір’ю синочка Ярославчика, влаштувалася на гарну роботу, почала зустрічатися з колегою. Загалом – життя налагоджувалося. А в один прекрасний день задзвонив телефон. Зі слухавки лунав тихий слабкий голос колишньої свекрухи: «Прости мене, Катю».

Дівчині було байдуже до колишньої свекрухи, але у душі оселився неспокій. Від спільних знайомих вона дізналася, що незабаром після розлучення Руслан поїхав до Києва і непогано влаштувався там – гроші, нерухомість, машини. Але так і не одружився вдруге. До матері він не приїжджає і не дзвонить. А вона, тим часом, сильно постаріла і ослабла.

Незважаючи на те що свекруха зробила Каті, дівчина не змогла проігнорувати цю новину. Вона зібрала волю в кулак, взяла Славчика і поїхала відвідати матір колишнього чоловіка. Жінка довго плакала і благала про прощення. Але Каті не було що відповісти їй. Йдучи, дівчина обіцяла, що якось ще провідвідає її.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page