fbpx

Кілька місяців тому шукав документи на квартиру, але знайшов заначку дружини. Перша думка: чому я нічого не знаю про це? Скільки там було грошей, я не перераховував, але сума явно велика

З дружиною живемо більше п’яти років разом. За цей час були і сварки і розлуки, але ми все пережили. Зараз ми живемо душа в душу, підтримуємо і допомагаємо один одному, ділимося переживаннями і проблемами. Обов’язки у кожного свої: я заробляю гроші, дружина підтримує затишок в домі, готує, пере і завідує бюджетом. У нас немає секретів один від одного, принаймні я раніше так думав.

Кілька місяців тому шукав документи на квартиру, але знайшов заначку дружини. Перша думка: чому я нічого не знаю про це? Скільки там було грошей, я не перераховував, але сума явно велика. Загалом, я вирішив вивідати у коханої про знахідку.

Через кілька днів попросив грошей у дружини, нібито на ремонт машини. Але дружина відповіла, що на цей місяць весь бюджет розписаний і зайвих грошей немає, доведеться почекати трохи з ремонтом машини до наступної зарплати. Тепер я був здивований ще більше і думав, для чого дружині стільки грошей і чому вона це приховує від мене?

Через тиждень у нас на роботі був корпоратив і я знову попросив у дружини. Кохана відповіла, що дасть гроші, але доведеться урізати бюджет в чомусь іншому. Як тільки я не намагався вичавити правду з дружини, все було марно. Тоді я вирішив запитати в жарт, чи немає у неї заначок якихось, адже у дружини моїх знайомих часто ховають гроші на чорний день. На такий «жарт» кохана дуже сильно образилася або зробила вигляд, що сердиться. Вона відповіла, мовляв, як взагалі я міг таке подумати. Адже вона нічого від мене не приховує і завжди розповідає мені все в першу чергу.

Я був вражений такою нещирістю прямісінько в очі. Дружина явно перегравала і навіть кілька днів не спілкувалася зі мною. Щоб дружина трохи «розтанула» я купив їй коробку цукерок і запитав, чому вона так сильно образилася через жарти. Дружина сказала, що моя недовіра її дуже сильно ображає, і вона більше не хоче чути подібного від мене.

Пройшов вже місяць, але кохана не горить бажанням розповісти мені про свою заначку. Вона нічого дорогого не купує ні собі, ні мені, тільки все відкладає. Я завжди готовий допомогти їй грошима, я навіть на другу роботу піду, аби виконати мрію дружини. На даний момент просто голова обертом йде від того, що я поняття не маю, навіщо дружині так багато грошей. Часто проскакують думки в голові різні думки, які мене засмучують. А може вона хоче відвідати іншу країну, придбати щось в будинок або купити собі машину.

Тепер ходжу і гублюся в здогадах, але боюся сказати дружині в обличчя, що я знаю про її заначку. Раптом ці гроші на подарунок мені і я зіпсую весь сюрприз. Уже три місяці минуло, з того моменту як я виявив гроші, але досі дружина не зізнається. Я більше не можу ходити і мовчати. Чи варто говорити дружині, що я про все в курсі і зажадати пояснень? Чи так і чекати дива?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page